Dieta Mihaelei Bilic | Cum să slăbești în timp ce… mănânci!

Mihaela Bilic, medic nutriționist, a explicat ce trebuie să consumăm în timpul zilei dacă ne dorim să slăbim. Așa trebuie să arate meniul zilnic!
  • Publicat:
Dieta Mihaelei Bilic | Cum să slăbești în timp ce... mănânci!
sursa foto: facebook

Mihaela Bilic, celebrul medic nutriționist, a dezvăluit care este cea mai simplă dietă care ne ajută să slăbim extrem de mult, fără înfometare. Pe rețelele de socializare, aceasta a făcut public regimul-minune care presupune consumul de pește. Iată toate informațiile! 

Dieta Mihaelei Bilic – cum să slăbești consumând pește

Sunt multe persoane care se confruntă cu kilogramele în plus, dar evită să apeleze la diete. Mihaela Bilic, medicul supranumit nutriționistul vedetelor, a declarat că un regim alimentar echilibrat nu presupune un efort colosal, pentru că există o dietă care ne permite ”să ne facem de cap”.

Specialistul în sănătate consideră că ingredientul secret este peștele, care trebuie consumat zilnic timp de minimum trei săptămâni. Totodată, din meniul zilnic nu trebuie să lipsească legumele, fructele, dar și lactatele.

Citește și: Alimentele de ocolit dacă iei pastile de inimă sau anticoagulante

Acest regim este pentru toate categoriile de persoane care doresc să slăbească. Totuși, oamenii care vor să dea jos kilograme bune, nu trebuie să nu mai consume zahăr, fructe și făinoase.

Cum arată meniul zilnic

„Principiu – 2 mese/zi compuse din legume, produse lactate, ouă și pește/fructe de mare; totul gătit la abur, la cuptor, sau la grătar, cu maxim 1 lingură de ulei/zi, permise la liber- apă, ceai și cafea, limonadă îndulcite cu îndulcitori, băuturi răcoritoare cu îndulcitori (tip Zero/Max). Dimineața – ceai sau cafea (pot fi cu lapte).

Prânz – 1 iaurt/brânză proaspătă/cottage cheese (perle de brânză) cu legume crude SAU un castron de ciorbă de orice fel. Seara – pește de orice fel (inclusiv conservă) cu legume gătite/salată SAU un castron de ciorbă de orice fel”, a scris Mihaela Bilic pe Facebook.

În plus, nutriționistul vedetelor a mai adăugat faptul că oamenii pot consuma 1-2 ouă fierte sau omletă la prânz. Orele de masă nu contează, ci e foarte important să nu fie mai mult de 2 într-o singură zi.

„Nu contează cât de mare e porția de pește. Nu contează greutatea de plecare, vârsta sau sexul, e general-valabil. Contează ca regimul să fie ținut minim 3 săptămâni”, a mai spus Mihaela Bilic.

Citește și: Cum se menține Mihaela Bilic. Dieta simplă la care apelează de ani de zile. “Mănânc tot ce îmi place. Nu am niciun fel de interdicții”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân