„Arăt mai bine la 65 de ani decât la 30” – Obiceiurile zilnice care o ajută să fie într-o formă de zile mari

O femeie care s-a apucat de antrenamente după ce a divorțat spune că acum este într-o formă mai bună decât era la 30 de ani.
  • Publicat:
  • Actualizat:

O femeie de 65 de ani din America a dezvăluit că acum arată mai bine decât în urmă cu trei decenii. Acest lucru se datorează unei alimentații corecte pe care o are și rutinei de exerciții fizice pe care și-a stabilit-o de ceva timp. Iată obiceiurile zilnice care o ajută să fie într-o formă de zile mari! 

Femeia care arată mai bine la 65 de ani decât la 30

Bobbi Parker Hall, originară din Portland, Oregon, susține că mănâncă sănătos și face antrenamente cu greutăți. Datorită obiceiurilor sale zilnic, aceasta are un fizic de invidiat. În plus, spune că arată mai bine decât atunci când avea 30 de ani.

„Până la 50 și ceva de ani m-am luptat întotdeauna cu kilogramele în plus. Am șolduri înguste și am arătat mai slabă decât eram. Grăsimea se punea mereu pe burtă, coapse și brațe. Arăt mai bine la 65 de ani decât la 30”, a declarat aceasta.

Citește și: Ce să mănânci dimineața, la prânz și seara, ca să îți revii după excesele de Crăciun și Revelion: Grăsimea nu se depune și nu se pierde imediat

Face zilnic exerciții cardio

Inițial, Parker Hall obișnuia să se concentreze pe exerciții cardio pentru a-și menține greutatea. Apoi a introdus greutățile în antrenamente sale și a observat o schimbare spectaculoasă.

Parker Hall are doi copii și este divorțată. După despărțirea de soțul ei, femeia a început să se axeze mai mult pe fizicul ei. Acum, Park își prezintă acu mândrie abdomenul și picioarele sculptate pe pagina sa de Instagram, unde oferă sfaturi de fitness și alimentație celor interesați de un stil de viață sănătos. Internauții au rămas impresionați de felul în care arată la vârsta ei. Mulți nu îi dau vârsta din buletin!

Regimul ei alimentar este bazat pe legume, dar și proteine din nuci și carne slabă. De asemenea, nu sare niciodată peste mese și respectă orele la care mănâncă!

Sursa foto: Instagram Bobbi Parker Hall

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân