Adina Alberts a dezvăluit dieta femeilor trecute de 40 de ani. „Ar trebui să fie o prioritate dacă vrei să slăbeşti!”

  • Publicat:
Adina Alberts a dezvăluit dieta femeilor trecute de 40 de ani. „Ar trebui să fie o prioritate dacă vrei să slăbeşti!”

Adina Alberts adoptă de mai mulţi ani un stil de viaţă sănătos, reuşind astfel să îşi păstreze silueta impecabilă. Aceasta a venit cu câteva soluţii pentru femeile care se confruntă cu kilogramele în plus şi au trecut de prima tinereţe.

Femeile care se încadrează în această categorie de vârstă se vor bucura, deoarece Adina Alberts a oferit informaţii extrem de utile şi benefice atât pentru sănătatea, cât şi pentru silueta lor.

„La sfârşitul zilei, este esenţial să consumi suficiente fibre în dieta ta – şi ar trebui să fie o prioritate – în special dacă încerci să slăbeşti la vârsta de peste 40 de ani. Aportul suficient de fibre este important pentru pierderea în greutate la orice vârstă, dar mai ales pentru persoanele trecute 40 de ani”, a spus Adina Alberts.

„Fibrele pot creşte senzaţia de saţietate, contribuind astfel indirect la succesul curelor de slăbire şi menţinând o greutate corporală normală; ele pot reduce nivelul de zahar din sânge după mese, pot creşte sensibilitatea la insulină şi pot scădea riscul apariţiei diabetului de tipul 2”, a mai adăugat celebrul medic estetician.

Vezi AICI dieta completă recomandată de Adina Alberts femeilor trecute de 40 de ani!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân