Fish Fingers sau McNuggets?

Fish Fingers este produsul care contine mai putine calorii fata de McNuggets.
  • Publicat:
Fish Fingers sau McNuggets?
Fish Fingers sau McNuggets?

Indiferent de specialitate, toti medicii recomanda sa ne tinem departe de prajeli, alimente cu multe E-uri, intr-un cuvant mancare nesanatoasa. Cu toate acestea, multe dintre noi nu ne putem abtine de la junk food si incercam sa ne pacalim singure ca chipsurile nu sunt chiar asa de nocive sau ca margarina vegetala este chiar naturala!

Iti propunem astazi o confruntare intre doua alimente periculoase pentru sanatate si, nu in ultimul rand, pentru silueta: Nuggets vs. Fish Fingers. Care e de preferat?

Cele doua “delicatese” se gasesc in fast food-uri sau in hipermarket-uri de unde pot fi achizitionate in varianta congelata, iar apoi pregatite acasa. Din pacate, fie ca optezi pentru cele gata preparate, fie ca alegi sa ti le prepari singura, procesul prin care trec le transforma in adevarate otravuri pentru organism: continut crescut de calorii, grasimi saturate, colesterol.

Fish Fingers, de preferat in locul Nuggets

Daca nu ne mai putem abtine si simtim ca cedam nervos in fata unei farfurii aburinde, nutritionistii ne indeamna sa alegem totusi pestele. De ce? Pentru ca sase bucati de Nuggets, fara sos, au in jur de 320 de calorii, 20 de grame de grasime, in timp ce sase ”degetele” de peste contin circa 290 de calorii si 15 grame de grasime.


Tie ce iti place: Nuggets sau Fish Fingers?

Citeste si Combate inteligent abuzul alimentar!
                  Vaccinul care-ti salveaza silueta

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dieta alcalina, o noua moda in nutritie
Dieta alcalina, o noua moda in nutritie
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”