Elimina pericolele cand vrei sa slabesti

  • Publicat:
Elimina pericolele cand vrei sa slabesti
Elimina pericolele cand vrei sa slabesti

Kilogramele in plus, care te supara de fiecare data cand incerci lucruri noi in cabina de proba sau te pregatesti pentru o dupa-amiaza la piscina, isi spun acum cuvantul. E vremea sa scapi de ele, o stii si tu prea bine, doar nu degeaba te-ai inconjurat de un grup de suport alcatuit din toate prietenele tale, partase ale aceleiasi drame. Odata ce ai dat startul dietei insa, te-ai gandit sa inlaturi din calea ta toate eventualele primejdii?

In primul rand, cura ta de slabire este serios amenintata daca frigiderul contine, in permanenta, inghetata. Aceasta tentatie este destul de greu de ocolit si, cata vreme stii ca poti gasi la orice ora din zi sau din noapte deliciosul desert, nu vei avea pace. Debaraseaza-te de orice urma de inghetata din frigider!

 

Berea. Oricat de amabila te vrei a fi cu musafirii tai, nu te obliga nimeni sa-i astepti mereu cu bere la rece. Stim toate ca acesta este doar un pretext in spatele caruia se ascunde placerea ta aproape bolnavicioasa de a bea cate o bere cu iubitul tau, cand stati seara imbratisati in fata televizorului.

Alunele, fisticul, semintele, bomboanele sunt la discretie pe masuta din livingul tau si de cate ori treci prin zona te servesti cu o “mini-doza”? Cumulate, aceste “mini-doze” inseamna o mare amenintare la adresa siluetei tale.

Gata cu cinele copioase, cu iz de friptura! Evident ca dupa o masa plina de copanele de pui, aripioare, curcan impanat si fripturica de porc vei motai de placere in fotoliu. Dar te-ai gandit ce aport caloric consistent inseamna acest lucru? Alege pestele daca esti carnivora convinsa si completeaza-ti dieta cu fructe si legume.

Seriale, muzica, filme, emisiuni de divertisment, nimic din programul tv nu-ti scapa cand stai acasa. Ce ar fi daca ai inlocui aceasta activitate total paguboasa pentru cura ta de slabire cu cateva ore de miscare: dans, gimnastica, aerobic sau iesi afara pentru o plimbare in aer liber?

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Mancati rosii ca sa nu fiti rosii!
Mancati rosii ca sa nu fiti rosii!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”