Jojo: “Nu arăt aşa fără efort!

Lipsa timpului nu este o scuză pentru a nu face sport, Jojo face acasă.

CSÎD: Aşa cum ai demonstrat la şedinţa foto, ai foarte multă energie. Care sunt sursele tale?

C.G.: Îmi place teribil ceea ce fac. Mă hrănesc cu creativitate, imaginaţie. În fiecare zi asta îmi dă viaţă şi face să îmi bată inima cu putere pentru fiecare proiect pe care îl încep. Pun foarte mult suflet în ceea ce fac.

CSÎD: Ai avut vreodată probleme cu greutatea? De ce?

C.G.: Am avut. Şi în sus şi în jos. La kilograme mă referJ. Oamenii îşi imaginează că sunt pur şi simplu aşa cum sunt. Însă, am foarte multă grijă de mine. Îmi place să am grijă, pentru că eu consider că e un lucru important să ai o părere bună despre cum arăţi şi cum eşti alcătuit. Important este să îţi depăşeşti problemele. Un psihic frumos, echilibrat se obţine cu cel puţin la fel de mult efort ca mersul la sală pentru a avea un trup armonios.

CSÎD: Ce faci atunci când ţi se întâmplă să slăbeşti?

C.G.: Mă echilibrez. Mă hrănesc. Am grijă de mine.

CSÎD: Care ar fi zece reguli cu privire la alimentaţie de la care nu te abaţi?

C.G.: Nu am zece reguli. Am una singură: dacă am avut o zi sau două în care am făcut un exces, încerc să schimb lucrurile în zilele următoare. Ajută întotdeauna. În plus, încerc să mănânc lucruri care să mă hrănească realmente cu vitamine, proteine, antioxidanţi.

CSÎD: Ce ai acum în frigider?

C.G.: Mâncare potrivită pentru acest sezon: brânzeturi, legume pentru salate, iaurt, fructe şi ceapă verde pe care eu am plantat-o la începutul primăverii! Acum îmi aştept recolta de roşii, vinete, castraveţi şi căpşuni.

CSÎD: Cum arată coşul tău de cumpărături?

C.G.: Depinde de ce am nevoie în ziua respectivă. În general e plin. Mereu lipseşte câte ceva de acasă. Am grijă să cumpăr în fiecare săptămână alimente proaspete. Sănătatea familiei mele este foarte importantă pentru mine.

CSÎD: Cine te ajută să-l creşti pe Achim?

C.G.: Mama mi-a fost încă de la început cel mai mare ajutor.

CSÎD: Ce mănâncă el? Este şi el vegetarian?

C.G.: Nu. Achim mănâncă variat. Preferatul lui e somonul şi îi mai place tare mult puiul la cuptor.

CSÎD: Cum arată programul tău într-o zi obişnuită?

C.G.: Pentru mine, arată obişnuit. Îl duc pe Achim la grădiniţă în zilele în care nu încep foarte devreme munca, merg şi repet sau filmez sau joc şi mă întorc după-amiază acasă la fiul meu. Serile noastre sunt foarte frumoase mai ales acum, de când a venit căldura. În seara aceasta, de exemplu, ne-am ocupat împreună de dresajul lui Penn, ciobănescul nostru mioritic.

CSÎD: Ce reţete recomanzi pentru vară?

C.G.: Guacamole, salate, shake-uri de fructe şi limonade variate.

CSÎD: Cât de mari sunt porţiile pe care le consumi?

C.G.: Depinde. Uneori mănânc foarte mult şi alteori ciugulesc ca o vrăbiuţă. Am şi eu toanele mele.

CSÎD: Cum îţi îngrijeşti tenul?

C.G.: Am noroc cu un ten bun şi ascultător. Singura parte la care trebuie să fiu mereu atentă este hidratarea şi din interior şi din exterior, pentru că am un ten uscat. În rest, nu necesită mari îngrijiri. Din când în cand, o mască hidratantă pe lângă cremele pe care le folosesc zilnic şi totul e în regulă.

CSÎD: Ce conţine trusa ta de make-up?

C.G.: Am muuulte produse de machiaj, pentru că îmi place să mă machiez, însă trebuie să vă mărturisesc că nu prea ajung să le folosesc vreodată. Mereu sunt la filmări, şedinţe foto, evenimente unde nu mă machiez singură, iar ziua nu mă machiez aproape deloc; folosesc eventual un iluminator şi un balsam de buze şi uneori puţin blush şi mascara.

CSÎD: Care sunt fructele tale preferate?

C.G.: Acum că a venit vara, pepenele galben şi roşu. În general însă, îmi plac toate fructele cu excepţia fructului papaya. Nu ştiu de ce, însă nu am reuşit să mă obişnuiesc cu gustul. Şi ador mango şi sucul de mango! Pur şi simplu delicios!

CSÎD: Ce presupune să ai un blog de modă?

C.G.: Imaginaţie, timp şi o echipă de profesionişti. Eu am o echipă foarte frumoasă şi talentată datorită căreia pot să obţin tot ce îmi doresc de la un shooting: Horia Stan photo, Alina Boitor makeup, Alina Dăscălescu styling şi Irina Curtu hair-styling.

Împreună am realizat o serie de shootinguri de streetstyle sau conceptuale la care ţin foarte mult, au fost pe sufletul meu. Nu e simplu, însă am o mare pasiune pentru asta. Şi am crezut mereu că dacă îţi doreşti ceva cu adevărat şi munceşti pentru asta devine realitate.

Însă, www.catalinagrama.com are şi alte rubrici: parenting, cooking, travel şi cultură. Şi, din aprilie, pe blog a apărut şi un shop de unde puteţi descoperi gama de bijuterii creată de mine: Gramaldy. Tocmai am încheiat zilele trecute un shooting spectaculos pentru colecţia de vară Gramaldy care are ca numitor comun şi tema generală cuvântul „iubesc”.

CSÎD: Ce piese nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei?

C.G.: Depinde de femeie. Însă eu cred foarte tare în jeanşi, indiferent de stilul abordat, şi mai ales acum că a venit vara rochii brodate, bluze boho şi bijuterii boeme, fine. Consider că bijuteriile sunt un accesoriu important pentru stilul vestimentar al oricăreia dintre noi. Aşa mi-a venit ideea cu linia de bijuterii Gramaldy pe care am gândit-o pentru fiecare dintre noi. Fiecare femeie ar trebui să aibă o bijuterie de suflet care să îi creeze o stare bună atunci când o poartă, bijuterie care poate deveni o moştenire cu valoare sentimentală pentru altcineva din familie.

CSÎD: Cum stai cu dragostea?

C.G.: Secret. Însă, dacă am ales ca mesaj pentru Gramaldy „iubesc” vara aceasta, înseamnă că există un fundament frumos pentru asta, nu?!

CSÎD: Unde îţi vei petrece vacanţa de vară?

C.G.: Cu fiul meu într-o călătorie prelungită. Nu ne-am hotărât încă unde, când şi cum.

CSÎD: Care este prima ta amintire legată de sport?

C.G.: Încălzirea de dimineaţă în curtea şcolii la careu. Apoi lecţiile de balet de la Palatul Copiilor. Apoi, handbalul şi baschetul din generală care mi-au prins foarte bine. Baschetul este sportul meu preferat. 

CSÎD: Ce sporturi practici şi cu ce frecvenţă?

C.G.: În ultima perioadă, pentru că am fost extrem de ocupată cu repetiţiile la teatru m-am antrenat acasă. Am seturile proprii de exerciţii de bază care să mă menţină în formă. Pentru că e cald afară, o să merg din nou să alerg.

CSÎD: În ce proiecte eşti implicată?

C.G.: Superjurnalul, noua noastră emisiune de la Digi24, HD care poartă semnătura lui Toni Grecu, bineînţeles.

În această perioadă joc în doua proiecte de teatru foarte frumoase:

Nunta perfectă – o comedie spumoasă despre sex şi prietenie, produsă de Talentivity la Teatrul Elisabeta, cu Adela Popescu, Laura Cosoi, Alina Chivulescu, Adina Galupa şi Dan Rădulescu în regia lui Eugen Gyemant. Vom avea patru reprezentanţii în iunie, iar biletele se găsesc pe www.bilet.ro.

Celălalt spectacol este la Godot: Motherfucker with the hat, cu Vlad Zamfirescu, Virgil Aioanei, Paul Ipate şi Oana Popescu în regia Adrianei Zaharia. O comedie cu băieţi şi fete dintr-un cartier care ajung să descopere altfel iubirea.

CSÎD: Îţi mai doreşti copii?

C.G.: Da.

CSÎD: Ce locuri din Bucureşti frecventezi pentru a te relaxa?

C.G.: În ultima perioadă am frecventat cel mai mult Teatrul Elisabeta şi Godot. Vi le recomand din toată inima din zeci de motive. Au mâncare bună şi teatru de calitate.

Pentru relaxare aleg parcurile şi nu neapărat pe cele din Bucureşti. Iar oaza mea de răsfaţ şi linişte va fi mereu salonul stilistului meu George Soare, Tribute by GS.

Pagina 2 din 2
Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

10 motive să te apuci de jogging!
10 motive să te apuci de jogging!
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața