Salată de vară cu puține calorii, excelentă pentru ficat. Carmen Brumă: E una dintre rețetele mele preferate

  • Publicat:
Salată de vară cu puține calorii, excelentă pentru ficat. Carmen Brumă: E una dintre rețetele mele preferate
Foto: Captură video Instagram @carmenbrumaofficial

Nu știți ce să mai mâncați de dietă sau aveți probleme cu ficatul și trebuie să țineți regim? Carmen Brumă ne propune o salată de vară foarte gustoasă și sănătoasă, perfectă și pentru cei care vor să slăbească.

Această salată este foarte ușor de preparat și are la bază ingrediente proaspete și pline de nutrienți importanți pentru organism. Sfecla roșie este unul dintre ingrediente, despre care se cunoaște că are efecte benefice asupra ficatului. Dacă nu vă place sfecla roșie, puteți înlocui cu un cartof dulce copt sau cu țelină.

Pentru proteine de calitate, Carmen Brumă adaugă în salată ouă fierte, dar și caș proaspăt de capră. Iar grăsimile sănătoase sunt asigurate de o mână de nuci românești și un strop de ulei de măsline.

Iată rețeta de salată de vară recomandată de Carmen Brumă:

„Vă arăt astăzi una dintre rețetele mele preferate de salată, care poate fi o masă în sine, pentru că este foarte sățioasă și are toți macronutrienții necesari: proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase.

Aveți nevoie de sfeclă roșie coaptă, un excelent tonic pentru ficat, ceapă verde, pătrunjel, mergea și niște leurdă, dar nu mai aveam, nuci românești, caș proaspăt de capră, ulei de măsline și niște ouă fierte, eu am folosit trei.

E foarte simplu de preparat. Tocați pe rând ingredientele, le adăugați în bol, în ordinea în care doriți, puneți uleiul, sare dacă simțiți nevoia, eu nu am pus, și salata e gata în câteva minute.

E foarte hrănitoare, are vitamine, minerale, fibre și este o soluție inclusiv pentru cei care sunt într-un proces de slăbire”, a dezvăluit Carmen Brumă pe pagina de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân