Dieta Mayo Clinic, ideală pentru slăbit în 2023

Dieta Mayo Clinic a fost votată în anul 2022 cel mai bun program alimentar, cea mai bună dietă pentru slăbit și cea mai bună dietă pentru pacienții cu diabet.
  • Publicat:
Dieta Mayo Clinic, ideală pentru slăbit în 2023
Foto: shutterstock

Cel mai probabil, odată cu noul an, ți-ai propus să aduci schimbări semnificative în viața ta. Stilul de viață și dietele se poziționează pe primul loc, iar cum bine știm deja, procesul de slăbire nu are loc peste noapte, mai ales dacă nu ai un plan bine pus la punct. Pentru anul 2023, poți profita de planul de slăbit care a făcut furori în 2022 și a fost creat chiar de Mayo Clinic.

Potrivit Mayo Clinic, această dietă este ușor de urmat și „este un element cheie al misiunii noastre ca lideri ai sănătății cu expertiză medicală și inovație”. Dieta Mayo Clinic a fost votată în anul 2022 cel mai bun program alimentar, cea mai bună dietă pentru slăbit și cea mai bună dietă pentru pacienții cu diabet.

Cum funcționează dieta Mayo Clinic?

Poți obține greutatea pe care ți-o dorești și să te bucuri în continuare de mesele favorite pe care le consumi fie acasă, fie în oraș. Nici nu este nevoie să te gândești la caloriile pe care le consumi, pentru că acest program alimentar te ajută să faci cele mai sănătoase alegeri.

Programul durează 12 săptămâni și conține șase meniuri delicioase din care poți alege: Original, Simplu, Bogat în proteine, Keto, Vegetarian și Mediteranean. De exemplu, meniul Original include mese precum toast cu cremă de căpșuni la micul dejun buddha bowl mexican la prânz și pui cu noodles din dovlecei și usturoi la cină. Dacă ești fan preparatelor mediteraneene, la micul dejun poți consuma bruschete cu brânză feta și roșii, salată cu legume și fasole la prânz și pește cu fasole verde și roșii cherry la cină.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”