Ceaiul care te ajută să arzi grăsimea de pe abdomen. Ai nevoie de 3 ingrediente

Iată o reţetă simplă şi delicioasă care te ajută să scapi de surplusul de grăsime din zona abdominală.
  • Publicat:
Ceaiul care te ajută să arzi grăsimea de pe abdomen. Ai nevoie de 3 ingrediente
FOTO: pexels.com / Ceaiul care te ajută să arzi grăsimea de pe abdomen. Ai nevoie de 3 ingrediente

Multe femei visează să descopere secretul pentru pierderea rapidă în greutate, iar în acest sens, se pare că o băutură fierbinte este ideală atât pentru a-ţi satisface pofta de dulce, cât şi pentru scăderea în greutate. Am pregătit pentru tine o reţetă rapidă pentru un ceai care te poate ajuta în procesul de săbire şi ai nevoie doar de trei ingrediente: ghimbir proaspăt, batoane de scorţişoară şi miere.

Consumul de scorţişoară ajută la eliminarea surplusului de grăsime din zona taliei. Cercetările sugerează că anumite condimente precum scorţişoara, ghimbirul şi nucşoara ajută la accelerarea saţietăţii şi mimează gustul dulce. Ca rezultat, consumul acestor condimente te ajută să stai departe de zahăr. Totodată, scorţişoara prezentă în alimentaţie este strâns legată de reglarea glicemiei, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi funcţionarea corespunzătoare a creierului.

La rândul său, ghimbirul este considerat alimentul ideal pentru îndepărtarea grăsimii din zona abdominală, fiind un aliment excelent pentru digestie, iar astfel ajută la controlul greutăţii. În urma unui studiu din 2012, cercetătorii au descoperit că participanţii care consumau ghimbir în băuturile fierbinţi după o masă se simţeau pline.

Cum să prepari ceaiul pentru arderea grăsimilor de pe abdomen

Din fericire, acest ceai are şi el beneficii digestive, deoarece ghimbirul proaspăt ajută la calmarea arsurilor de stomac şi elimină crampele. Totodată, mierea este ideală pentru tusea necontrolată.

Partea bună? Această băutură este uşor de realizat şi nu ai nevoie de alte ingrediente.

INGREDIENTE:

  • 1 baton de scorţişoară (sau 2 în funcţie de intensitatea pe care o doreşti)
  • Ghimbir proaspăt
  • Miere
  • Apă

MOD DE PREPARARE:

Pune la fiert batoanelede scorţişoară şi ghimbirul proaspăt şi lasă-le timp de 20 de minute ca ceaiul să prindă savoare. Mai apoi, pentru un gust dulce, adaugă mierea în funcţie de preferinţe.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”