Ce să nu mănânci când pleci în vacanţă all-inclusive

Iată care sunt cele mai păcătoase alimente care îţi pot afecta silueta, în special în vacanţele all-incluive.
  • Publicat:
Ce să nu mănânci când pleci în vacanţă all-inclusive
FOTO: pexels.com / Ce să nu mănânci când pleci în vacanţă all-inclusive

Atunci când ne află în vacanţe, în special în vacanţe all-inclusive, parcă nici nu mai ţinem cont de tentaţiile din jurul nostru şi ne lăsăm pradă lor fără niciun fel de regret. Din păcate, întoarcerea acasă ne face să ne dăm seama că anumite alimente puteau fi evitate, mai ales când vedem câteva kilograme în plus.

Pentru a evita astfel de situaţii este foarte important să-ţi aminteşti ce este sănătos şi ce nu să mănânci, mai ales că nu te forţează nimeni să consumi îngheţată la micul dejun, prânz sau cină, iar vacanţele all-inclusive pot presupune numeroase alegeri sănătoase.

În plus, un aspect foarte important în privinţa vacanţelor all-inclusive ţine de porţiile pe care alegem să le consumăm. Farfuriile nu trebuie să fie pline, să dea pe afară, aşadar cantităţile trebuie să rămână decente şi cu siguranţă nu te vei confrunta cu problemele de greutate după un sejur.

Waffles şi pancakes

Prima tentaţie a zilei sunt clătitele americane şi gofrele, mai ales că par alegerea ideală pentru micul dejun, nu doar datorită aspectului, ci şi a gustului delicios. Însă, pentru micul dejun poţi opta pentru o porţie de cereale sau o omletă pe care să o consumi alături de legume.

Îngheţată

Ştim, îngheţata este desertul ideal după o masă copioasă, însă alternativa sănătoasă sunt fructele proaspete. Acestea te ajută să potoleşti pofta de dulce, nu conţin multe calorii şi vin la pachet cu numeroase fibre care pot fi un plus în dietă.

Amestecul de băuturi

240ml de piña colada conţin 500 de calorii, de exemplu. În general, toate aceste cocktailuri şi sucuri pe care le întâlnim în resorturi sunt bombe calorice. Încearcă în schimb să consumi cât mai multă apă sau dacă simţi nevoia ca într-o seară cu prietenii să consumi alcool, optează pentru margarita sau un pahar de vin. Mai mult, urmează regula generală ”cu cât e mai simplu, cu atât mai bine”.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”