Alimente pe care să nu le gătești niciodată la air fryer

La air fryer găti aproape tot ce-ți dorești fără să folosești ulei. Dar iată o listă cu alimente pe care să nu le folosești în acest aparat.
  • Publicat:

În ultimii ani, printre cele mai populare aparate de bucătărie se numără și air fryer-ul. Ce îl face așa special? Faptul că poți găti aproape tot ce-ți dorești fără să folosești ulei. Dar iată o listă cu alimente pe care să nu le gătești niciodată la air fryer.

Burgeri

Multe persoane susțin că poți găti orice la air fryer fără să fie afectată calitatea mâncării. Din păcate, oricât de mult ne-ar plăcea să credem asta, clasicul hamburger nu poate fi preparat la acest aparat. În general carnea roșie nu este indicat să o gătim la astfel de aparate pentru că nu putem controla procesul de gătire.

Verdețurile

Odată introduse în acest aparat, verdețurile pot deveni foarte crispy sau chiar uscate. În plus, nu te mai poți bucura de toți nutrienții esențiali.

Brânza

Nu te gândi să pregătești sticksuri de mozzarella în air fryer pentru ca va fi un eșec total. Crusta se va forma, dar interiorul nu va fi gătit în profunzime.

Baconul

Nimic nu se compară cu un mic dejun cu bacon, dar acest aliment este mult mai bun atunci când se prepară direct în tigaie pentru că este mai ușor de manevrat. În plus, adăugat în acest aparat va ocupa foarte mult loc, mai ales dacă te gândești să pregătești o cantitate mai mare în același timp.

Urmărește CSID.ro pe Google News