3 smoothie-uri pentru un ten impecabil

Am intrat oficial în sezonul smoothie-urilor - băuturi care înglobează perfect calităţile nutritive ale legumelor şi fructelor delicioase de primăvară. Aşa cum există smoothie-uri recomandate în curele de slăbire, la fel există şi reţete care conţin ingrediente specifice care hrănesc în profunzime celulele dermului şi ajută la împrospătarea imediată a pielii, care devine mai suplă, mai catifelată şi fără imperfecţiuni.
10.05.2013
3 smoothie-uri pentru un ten impecabil

Am intrat oficial în sezonul smoothie-urilor – băuturi care înglobează perfect calităţile nutritive ale legumelor şi fructelor delicioase de primăvară.

Aşa cum există smoothie-uri recomandate în curele de slăbire, la fel există şi reţete care conţin ingrediente specifice care hrănesc în profunzime celulele dermului şi ajută la împrospătarea imediată a pielii, care devine mai suplă, mai catifelată şi fără imperfecţiuni.

Iată 3 reţete de smoothie-uri recomandate de doctorul nutriţionist şi dermatolog Frank Lipman:

Smoothie de varză kale, mentă şi cocos

Are efect antiinflamator şi previne complicaţiile apărute la nivelul pielii feţei, implicit acneea. De asemenea, compuşii din aceste alimente au un extraordinar efect antioxidant, protejând împotriva radicalilor liberi, precum razele solare şi poluarea, care pot afecta ţesuturile, şi cresc elasticitatea pielii, hidratând-o intensiv.

Açai Smoothie

Fructul de acai este bogat în nutrienţi şi antioxidanţi, inclusiv acizi graşi Omega 3, aminoacizi, minerale, vitamine esenţiale şi fibre. Acest cocteil asigură circulaţia eficientă a sângelui şi substanţelor nutritive în ţesuturi, promovând o piele curată, netedă, strălucitoare şi aspect tineresc prin acţiunea sa puternic hidratantă.

Smoothie de verzituri

Hidratează instant pielea şi uşurează drenajul limfatic, astfel că tenul este rapid de-tumefiat şi capătă strălucire solară.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Colonoscopia: ce este și când se face?