Cum să faci spaghete din legume. 4 reţete foarte simple cu zucchini, morcovi, ceapă verde şi cartofi dulci

Descoperă 4 reţete de paste din legume pe care le poţi prepara foarte uşor şi care sunt prietenoase cu silueta, conţin multe fibre, vitamine şi minerale.
07.09.2020 | Paula Rotaru
Cum să faci spaghete din legume. 4 reţete foarte simple cu zucchini, morcovi, ceapă verde şi cartofi dulci

Ştiţi ce-mi lipseşte cel mai tare de când am început dieta fără pâine, dulciuri şi sucuriEi bine, nu dulcele, ci chestiile făinoase, în special pastele. În vremurile bune, nu trecea săptămâna fără să gătesc paste, fie ele spaghete, lasagna, penne sau alte specialităţi cu sosuri şi „îmbunătăţiri” de tot felul. Dar, „cum baba la frumuseţe suferă”, trebuie să înghit în sec şi să mai rabd o bună bucată de timp până să mă bucur din nou de o porţie de spaghete cu sos de roşii şi busuioc proaspăt.

Dar nu cu aceeaşi frecvenţă şi nici în cantităţile de altădată, ţin să precizez!

Ca să înec amarul, am descoperit că pot face „paste” din tot felul de legume. Şi, ce să vezi, sunt chiar bune! Sigur, nu au gustul spaghetelor din grâu, dar măcar păcălesc un pic creierul şi nu îmi dau acea senzaţie de balonare, deoarece nu conţin gluten. Plus că sunt mult mai sănătoase!

Am ales astăzi 4 reţete de paste din legume pe care le puteţi prepara foarte uşor şi care sunt prietenoase cu silueta, conţin multe fibre, vitamine şi minerale.

Pagina 1 din 5