Cum trebuie să te îmbraci ca să fii atrăgătoare pentru bărbați. 6 idei de ținute care te transformă într-o femeie cu sex-appeal

Dacă vrei să afli cum poți fi mai atrăgătoare în ochii bărbaților, iată 6 idei de ținute care nu doar că te vor scoate din anonimat, dar îți pot garanta și succesul în procesul de seducție!
  • Publicat:
Cum trebuie să te îmbraci ca să fii atrăgătoare pentru bărbați. 6 idei de ținute care te transformă într-o femeie cu sex-appeal
Sursa foto: shutterstock

Femeile afirmă adesea că nu se îmbracă pentru bărbați, ci pentru a se simți bine în pielea lor. Însă în realitate, gusturile bărbaților pot avea un impact major în alegerile vestimentare ale femeilor. Iată 6 ținute feminine care înnebunesc bărbații

Ce ținute feminine le plac bărbaților: 6 idei ca să îl cucerești iremediabil la prima întâlnire

Dacă vrei să iei în considerare câteva aspecte pe care un bărbat le apreciază atunci când vine vorba de ținuta unei femei, iată câteva ponturi:

Rochie clasică neagră

Rochia neagră te poate scoate din orice impas atunci când nu ai idee ce să porți la o prima întâlnire. Această piesă nu dă greș niciodată, astfel că bărbații o adoră. Alege o rochie potrivită tipului tău de siluetă și strălucește!

Rochie sau fustă cu șliț adânc pe picior

Dacă ești o fană a rochiilor maxi, ei bine, află că bărbaților nu le place deloc acest tip de piesă vestimentară. Optează, în schimb, pentru cele cu crăpătura adâncă pe picior. Pielea va fi ieși la iveală atunci când vei merge, iar acest lucru poate fi un adevărat afrodiziac pentru bărbați.

Jeanși cu pantofi cu toc

O pereche de jeanși skinny poate fi o alegere extrem de inspirată pentru a-ți scoate în evidență picioarele. Asortează perechea de jeanși cu un pulover supradimensionat pentru un plus de volum în zona umerilor și cu o pereche de pantofi cu toc înalt sau stiletto. Vei întoarce priviri garantat!

Rochie cu volane și sandale cu toc înalt

Pentru sezonul cald, poți opta pentru o rochie de vară care prezintă volane în partea superioară a trupului, pentru maximizarea volumului. Ținuta poate fi completată cu o geantă de umăr, o pălărie cu boruri largi, dar și cu o pereche de sandale cu toc, simple, cu o baretă.

Fustă cloș cu pantofi cu toc

Un top cu umeri supradimensionați, o fustă cloș cu croiala impecabilă, dar și alăturarea unor pantofi cu toc pot fi alegerea excelentă pentru o seară reușită în doi. Iar pentru un efect garantat, poți opta și pentru o accesorizare fină: cercei cu perle.

Fustă midi cu cizme cu toc

O fustă midi, fie ea mulată pe corp sau în A, poate fi o alegere inspirată atunci când vine vorba de o primă întâlnire. Completează întreg lookul cu o pereche de cizme cu toc, o eșarfă elegantă și o geantă supradimensionată din piele.

Desigur, la orice look mai sus descris, cheia este și o atitudine pe măsură! Siguranța de sine și încrederea sunt cele care fac diferența întotdeauna!

Surse: hernorm.com, outfittrends.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân