Cu ce să stilizezi cizmele cu toc?

  • Publicat:
Cu ce să stilizezi cizmele cu toc?

Garderoba ta este pregătită pentru sezonul rece? Verifică dacă vei găsi cizme cu toc înalt la modă, care să fie pe placul tău! Căci o ținută în care incluzi cizmele cu toc este o rețetă pentru succesul modei. Astăzi vei afla cum să porți cizme cu tocuri înalte în practică și ce să faci pentru a arăta cu adevărat uimitor în ele.

Cizmele cu toc înalt: creează o ținută în câțiva pași simpli!

Înainte de a începe să te gândești cu ce să porți tocuri înalte, trebuie să știi cum să alegi perechea potrivită de cizme care să se potrivească stilului tău individual. Magazinul online CCC oferă o gamă variată de modele de cizme cu toc, pe care le poți cumpăra direct din magazin sau le poți comanda online.

În primul rând, acordă atenție înălțimii tocului. Acest lucru este valabil mai ales dacă ești o fană a modelelor plate. Gândește-te la înălțimea maximă a tocului pe care îl vei putea purta. Nu-ți face griji, chiar și cizmele cu un toc jos le vei putea purta cu succes cu o rochie.

În al doilea rând: încearcă să alegi bine culoarea. În mod ideal, încălțămintea ar trebui să se potrivească cu majoritatea lucrurilor din garderoba ta. Datorită acestui lucru, vei evita problemele la finalizarea ținutelor.

Cu ce să stilizezi cizmele cu toc?

Ce să porți cu tocuri înalte? Răspunsul este foarte simplu! Cu tot! Cu astfel de modele se potrivesc pantaloni, rochii și fuste de diferite lungimi.

Totuși, există un mic sfat pentru tine: dacă porți tocuri înalte, mergi mai departe și asociază-le cu fuste deasupra genunchiului. Dacă intenționezi să completezi ținuta cu modele de piele întoarsă, acordă atenție texturii materialelor pe care vrei să le utilizezi. Ideal ar fi ca pantalonii să fie netezi, fără modele, astfel încât pielea întoarsă să iasă în prim-plan în ținuta ta.

Poartă cizme cu toc înalt și o fustă mini din denim, de preferință neagră. Alege un pulover oversize și o jachetă de motociclist. Completează întregul outfit cu accesorii adecvate – o geantă tip poștaș și o curea largă cu cataramă tradițională. Dacă nu ești adepta fustelor, poartă pantaloni negri drepți.

Poți alege o rochie cămașă în carouri sau o rochie neagră strânsă din tricot și colanți negri. Black total look în sezonul rece este o soluție sigură și stilată în același timp. Iar magazinul CCC oferă o selecție mare de cizme cu toc negre, pe care le poți avea în cel mai scurt timp.

Cu ce ​​să porți tocuri înalte dacă preferi un stil feminin?

Dacă ești adepta stilului feminin, cizmele cu toc înalt sunt alegerea perfectă. Tocul adaugă câțiva centimetri, în timp ce modelează silueta și face ca picioarele să pară optic mai lungi. Ce merge cu tocuri înalte? Fusta midi plisată!

Cizmele din piele întoarsă cu toc pot fi ușor combinate și cu rochii florale în stil boho sau modele evazate, elegante. Totul depinde de preferințele tale individuale.

Dacă întreaga ținută are o schemă de culori „sigură”, mergi mai departe și alege cizme în culori atrăgătoare și invers, în cazul stilizării bazate pe nuanțe mai îndrăznețe, alege o culoare atenuată a cizmelor. Dar nu îți face griji, CCC oferă o gamă vastă de modele, din materiale, modele și culori diferite.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân