Cum să te îmbraci pentru prima vizită la părinții iubitului. 4 ținute care vor atrage admirația socrilor

Dacă nu știi cu ce să te îmbraci la prima întâlnire cu părinții iubitului, iată 4 idei de ținute care vor atrage admirația acestora!
  • Publicat:
Cum să te îmbraci pentru prima vizită la părinții iubitului. 4 ținute care vor atrage admirația socrilor
Sursa foto: shutterstock

Ți-ai găsit sufletul pereche, iar acum ești pregătită să îi cunoști părinții? Prima impresie chiar contează în acest context, poate mai mult decât oricând. Așa că iată câteva sfaturi ale experților pentru a te asigura că relația cu părinții iubitului va începe bine! 

Prima vizită la socri: cum te îmbraci ca să faci o impresie bună

Prima vizită la părinții lui este foarte importantă, fiindcă îți dorești ca totul să iasă perfect: să te placă, să te considere potrivită pentru fiul lor și să legați o relație frumoasă și de durată.

Din start, renunță la articolele vestimentare prea controversate și alege o ținută potrivită pentru locul în care veți merge: dacă e vorba despre un restaurant, să porți jeanși și pantofi sport nu e o idee bună, iar dacă te vor invita la ei acasă, nu îmbrăca o rochie pompoasă!

Iată câteva idei de ținute ce te vor salva în „ziua cea mare” și cu ajutorul cărora vei atrage și admirația socrilor.

Rochie midi cu imprimeu

Așa arată rochia ideală pentru prima întâlnire cu socrii, spun stiliștii: o rochie de lungime medie, la baza genunchilor, într-o nuanță potrivită ție, cu un ușor decolteu în V și mâneci trei sferturi.

Completează cu o pereche de sandale simple de culoare bej și o geantă plic discretă.

Rochie maxi cu imprimeu floral

Indiferent de locul în care vă veți vedea, rochia cu detalii florale merge la sigur!

Optează pentru o pereche de pantofi de tip stiletto, o geantă de mână și bijuterii simple. Apariția va fi un succes, garantat!

Cămașă albă cu pantaloni în carouri sau jeanși

Dacă nu te simți comod purtând rochie, încearcă pantalonii conici în carouri sau chiar jeanșii într-o culoare închisă, asortați la o cămașă albă, simplă. Completează ținuta cu pantofi cu toc mic și o poșetă de tip tote.

Cămașă cu buzunare și fustă cu pliuri

O cămașă extrem de potrivită pentru prima întâlnire cu părinții iubitului este cea cu buzunare în zona bustului și care nu lasă la vedere decolteul, aspect care cu siguranță va atrage admirația soacrei. Completează lookul cu o fustă plisată, tocuri și o geantă plic și vei străluci!

Deși următorul sfat nu are legătură cu ținuta vestimentară, încearcă să nu afișezi tot timpul un zâmbet fals! Se va vedea și vei cădea în dizgrație. Nu uita că și mama sa a fost în locul tău cândva, astfel că poate detecta ipocrizia cu ușurință. Fii TU și totul va fi bine!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân