Tendințe HOT în materie de genți în sezonul rece 2022-2023

Fii pe fază cu noile tendințe în materie de genți pentru a întoarce toate privirile asupra ta și pentru a fi în permanență în ton cu moda!
  • Publicat:
Tendințe HOT în materie de genți în sezonul rece 2022-2023
Tendințe HOT în materie de genți în sezonul rece 2022-2023 sursa foto: Shutterstock

Cele mai în vogă piese vestimentare pentru sezonul rece se pot identifica de minune cu un cuvânt simplu, dar în același timp sofisticat: NOSTALGIE. Noile tendințe în materie de genți ne oferă o gamă largă de modele din care putem alege în funcție de preferințe.

Sezonul rece e  tot mai aproape și de aceea trebuie să ne grăbim în pregătirea ținutelor. Cu toate că trebuie să purtăm haine cât mai groase din cauza vremii, asta nu înseamnă că nu putem arăta provocator sau că nu putem întoarce priviri la orice pas. Cu ajutorul unei genți de bun-gust, outfitul tău poate să devină stilizat fără prea mult efort.

În cazul în care credeai că vechile tendințe în modă nu se vor mai întoarce în veci, cu siguranță te-ai înșelat și probabil că acum regreți vechile articole vestimentare pe care le-ai aruncat la gunoi.

Iată câteva tendințe în materie de genți ale sezonului rece 2022-2023, accesibile oricui și pe care le-ai văzut deja sau le vei vedea în curând pe stradă.

Top genți pe care ar trebui să le adaugi în garderobă sezonul acesta

Tendințele din acest sezon rece ne oferă o combinație între vechi și modern, prin gama largă de articole inspirate din anii trecuți, dar care vin de această dată cu un aer ușor diferit. Printre preferințele acestui sezon întâlnim:

Genți pliabile

O geantă pliabilă poate fi foarte folositoare atunci când te afli într-o continuă grabă. Pe lângă faptul că aceste genți sunt foarte practice, ele sunt și sofisticate. De cele mai multe ori, gențile pliabile sunt pline de catarame sau de alte imprimeuri.

Cu o formă clasică, gențile pliabile sunt întotdeauna alegerea doamnelor care își cunosc propria valoare. Acest tip de femeie alege să se distingă prin caracterul practic sau prin pofta de viață, mereu activă.

Genți cu logouri vizibile

„Logomania” a revenit în forță odată cu instalarea sezonului rece și mai ales odată cu apariția noilor colecții de top Fendi, Dior, Chanel sau Loewe. Așa că nu ezita să pui în evidență geanta pe care o porți, cu sau fără logo la vedere.

Fii mereu atentă ca ținuta ta să fie simplă și cât mai minimalistă, astfel încât geanta preferată de designer/brand de top să iasă cât mai mult în evidență. Lasă geanta să fie „eroina” ținutei tale și mergi pe principiul „less is more”!

Genți cu imprimeuri florale

Imprimeurile florale sunt cu siguranță printre preferințele stiliștilor pentru acest sezon rece. Chiar dacă nu-ți surâde ideea să porți un astfel de imprimeu în plin sezon rece, cu siguranță vei avea ocazia să vezi în jurul tău câteva modele.

Accesorizarea unei ținute, atunci când alegem o geantă cu imprimeuri florale, poate fi însă puțin mai dificilă. Stiliștii recomandă să acordăm o mai mare atenție în alegerea accesoriilor cu imprimeuri de acest fel. Sunt recomandate cel mult două articole.

Genți sub formă de șa

Cu toate că modelul unei astfel de genți nu mulțumește pe oricine, acesta rămâne în trend și în acest an. Pare că nu se demodează niciodată și de aceea ar fi bine să achiziționezi una în cazul în care nu există în garderoba ta.

Modelul acesta de geantă vorbește de la sine despre tine și despre personalitatea ta. Pe cât de simplă, pe atât de sofisticată este descrierea perfectă a acestui tip de geantă. Dacă te atrage, nu ezita să o incluzi în ținutele tale!

Genți tip „hobo

Acest tip de geantă este din nou în tendințe și neapărat trebuie să ai una în sezonul rece. Forma sa inspirată din modelele designerilor de top (Gucci, Givenchy și Miu Miu) începe să apară din nou prin magazine și oferă ținutei tale un aspect de „franțuzoaică șic”.

Cunoscută pentru ajutorul pe care îl oferă în crearea ținutelor în stilul anilor ’60 și ’70, geanta de tip hobo este concepută pentru stilul casual de zi cu zi. Cu puțină atenție, poți include această geantă în foarte multe ținute, de la unele simple și lejere, până la cele sofisticate sau semi-formale.

Genți cu lanțuri

Gențile cu lanțuri oferă un look îndrăzneț și sunt concepute în culori aprinse sau nuanțe lucioase, astfel încât să atragi atenția oricui. Cu toate că gențile cu lanțuri sunt purtate încă din anii 60, acestea au rămas în garderoba femeilor și în prezent.

Acest tip de geantă poate fi un accesoriu perfect pentru orice ținută chiar dacă luciul inserțiilor din metal nu sunt tocmai pe placul tău. Dacă  accesoriile metalice te duc cu gândul la ținute rock, ar trebui să știi că foarte multe ținute glam sau casual reușite au în componența lor acest accesoriu îndrăzneț cu lanțuri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân