O cămaşă albă, 10 ţinute. Cum să porţi cea mai versatilă piesă vestimentară

Cămaşa albă este piesa cheie din garderoba oricărei femei. Iată 10 modalităţi prin care să jonglezi cu ea.
  • Publicat:
O cămaşă albă, 10 ţinute. Cum să porţi cea mai versatilă piesă vestimentară
FOTO: Hepta / O cămaşă albă, 10 ţinute. Cum să porţi cea mai versatilă piesă vestimentară

Poate că nu v-aţi dat seama încă, dar piese vestimentare esenţiale pe care trebuie să le aibă o femeie se află deja în garderoba voastră, iar dacă nu, nu mai staţi pe gânduri şi fugiţi la cumpărături! Una dintre cele mai importante piese care ne ajută la formarea şi adoptarea mai multor stiluri este minunata cămaşă albă.

Simplă, clasică şi mereu gata să ne scoată în lumină, va rămâne o piesă vestimentară versatilă printre miile de trenduri. Alege să o porţi la birou sau într-o zi de weekend şi radiază prin mulţime! Noi am pregătit 10 lookuri pe care să le adopţi folosindu-te doar de o cămaşă albă.

Cămaşă albă + denim. Trebuie să recunoaştem că dacă ar fi să formăm un mixt pe cinste între cele mai tari trenduri, cămaşa albă alături de piesele din denim va forma întotdeauna un duo pe cinste! Pe lângă asta, acestea sunt şi armele secrete ale garderobei feminine, iar împreună oferă un look proaspăt şi impecabil. Fie că alegi să porţi o pereche de jenşi boyfriend, o pereche de ripped jeans sau chiar o jachetă din denim, nu vei avea cum să dai greş.

Cămaşă albă + sneakers. Pentru un look ceva mai sporty alege o pereche de sneakerşi foarte confortabili şi, fără prea mult efort vei arăta mai chic ca niciodată. Pont: formează cu ajutorul cămăşii albe o ţinută all white şi adaugă o pată de culoare folosind o pereche de sneakers în nuanţe stridente şi foarte coloraţi.

Galerie foto

vezi galeria
9 foto

Cămaşă albă + fustă. Indiferent de lungimea fustei pe care o alegi, fie că este vorba de o fustă maxi, midi sau mini, cu siguranţă vei deveni fanul acestui duo, mai ales că fustele întotdeauna au oferit volum liniilor unei cămăşi şi au reuşit să ne scoată talia în evidenţă, dar şi să ne ofere un look girly şi elegant.

Cămaşă albă + sacou. Ei bine, cu ajutorul unui sacou poţi cu uşurinţă să înlocuieşti jachetele în zilele răcoroase. Cu ajutorul acestuia, poţi obţine acel look Oxford, mai ales dacă faci alegerea potrivită în materie de pantofi. Ce-i drept, cei clasici sunt cei mai la îndemână.

Cămaşă albă + pulover. Iată alt mod interesant de a păcăli temperaturile scăzute şi de a arăta fabulos cu ajutorul unei cămăşi. Alege să porţi un pulover pe deasupra şi cu siguranţă vei scăpa de griji! Nu ezita să adopţi cele mai sofisticate lookuri alături de fuste, jeanşi sau chiar pantaloni culotte.

Cămaşă + pălărie. Scapă de banalele ţinute şi adaugă un plus de prospeţime cu ajutorul celui mai îndrăgit accesoriu şi anume, pălăria. În felul acesta, vei jongla printre stiluri şi vei experimenta noi ţinute, mai ales că poţi opta pentru orice nuanţă a pălăriei, iar cămaşa albă cu siguranţă  nu va ezita să te scoată-n evidenţă.

Cămaşă albă + culotte. Aşa cum am precizat mai sus, o cămaşă albă va fi întotdeauna elementul ideal pentru a adopta noile tendinţe, iar alături de o pereche de pantaloni culotte, vei face furori. Deja ne-am obişnuit cu acest model şi, cert este că promite multe. Pe lângă asta, ne vom bucura de acest trend pentru foarte mult timp.

Cămaşă albă + pantaloni office. Dacă eşti o femeie ocupată, iar majoritatea timpului îl petreci la birou, cu siguranţă ştii că fiecare zi este o provocare pentru a arăta minunat adoptând ţinute serioase şi clasice. Tocmai de aceea, cămaşa albă va fi partenerul ideal, iar în combinaţie cu o pereche de pantaloni office, drepţi sau conici vei obţine lookul de care ai nevoie.

Cămaşă albă + pantaloni scurţi. Zilele de vară s-au dus treptat şi, cel mai plăcut mod de a păstra o ţinută casual clasică este de a opta pentru o pereche de pantaloni scurţi, fie că sunt din denim sau bumbac, dar şi pentru minunata cămaşă albă care va arăta spectaculos.

Cămaşă albă tip rochie. Iată că va trebui să ne obişnuim cu acest concept şi anume, cel al cămăşilor de tip rochie, mai ales că acestea vor face furori în sezonul cald. Nu este de mirare. Acestea sunt atât de confortabile şi permit pielii să respire. Să nu uităm că pot fi purtate atât cu o pereche de sandale cu toc, cât şi cu o pereche de adidaşi simpli.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân