Natura te-a inzestrat cu glezne butucanoase?

In Statele Unite, gambele groase reprezinta una dintre cele mai ingrijoratoare probleme de ordin estetic, prezenta la tot mai multe persoane, in concurenta cu asa-numitele “manere ale dragostei”.
  • Publicat:
Natura te-a inzestrat cu glezne butucanoase?
Natura te-a inzestrat cu glezne butucanoase?

Unul dintre detaliile care fac diferenta atunci cand vine vorba de feminitate, aproape deloc dezbatut desi are un impact puternic asupra psihicului feminin, sunt gleznele. Fine si bine conturate, acestea confera un aspect deosebit de sexy oricarei femei care a indraznit sa-si puna un mini. Ceea ce ne intereseaza acum sunt insa gleznele butucanoase si lipsite de gratie, care taie elanul publicului masculin si inspiratia nefericitelor posesoare.

Ce atata zarva in jurul celulitei, aripioarelor si burtilor cazute? Mai exista si alte probleme de frumusete pe lumea asta. Cum ar fi glezenele groase, neconturate, aproape inexistente intrucat gamba pare sa se fi contopit brutal cu laba piciorului, topind zona intermediara.

In Statele Unite, gambele groase reprezinta una dintre cele mai ingrijoratoare probleme de ordin estetic, prezenta la tot mai multe persoane, in concurenta cu asa-numitele “manere ale dragostei”.

Ba mai mult decat atat, expertii de la Gold’s Gym Fitness Institute estimeaza ca in pana in anul 2012, inesteticele gambe vor surclasa grasimile din jurul taliei la capitolul imperfectiuni estetice.

De ce unele femei au gambe subtiri, in vreme ce altele nu?

Ai putea sa te simti nedreptatita daca faci parte din categoria femeilor ale caror gambe masoara in circumferinta tot atat cat gleznele. Din pacate, aspectul este destul de des intalnit nu doar la persoanele plinute, dar si la cele slabe.

Arunca o privire la picioarele parintilor tai, pentru ca aceeasi forma o mostenesti si tu. Tine de conformatie, si nu ai prea multe de facut in aceasta privinta. Daca esti totusi disperata sa-ti subtiezi picioarele, citeste mai departe.

Exista metode prin care pot fi redefinite gambele?

Singura metoda care intr-adevar da rezultate este lipoabsorbtia tesutului adipos din zona. In functie de conformatia oaselor si de pozitia ligamentelor, rezultatele vor fi mai mult sau mai putin spectaculoase.

Procedura implica anestezie generala, efectuarea unor analize in prealabil si purtarea in permanenta a unor ciorapi speciali timp de cateva sasptamani dupa operatie (similari celor recomandati dupa operatia de varice). De aceea, nu este indicat ca interventia sa aiba loc in sezonul cald.

Alte metoda care ar putea sa dea rezultate, de mica amploare ce-i drept, sunt impachetarile de diverse tipuri practicate la saloanele speciale, care promit “topirea” catorva centimetri.

Nu te astepta totusi la vreo subtiere impresionanta, intrucat grasimea din aceasta zona are alta calitate decat cea din jurul abdomenului sau de pe coapse si fese.

In fine, cel mai putin probabil eficienta metoda de redefinire a gleznelor este practicarea sportului. Este adevarat ca prin intermediul unor exercitii iti poti remodela gambele, astfel incat sa se creeze o delimitare mai precisa intre cele doua zone, insa gleznele nu vor fi subtiate prin aceasta metoda.

Asta pentru ca exista slabe sanse ca prin sport sa slabesti numai la glezne, in plus este dificil sa “lucrezi” grasimea din aceasta zona.

Si un ultim sfat: pentru a distrage atentia de la defectul tau, evita pantofii sau sandalele cu bareta pe glezna, de asemenea, pantofii oxford, incaltamintea cu talpa joasa. Alege pantofi cu deschizatura larga si tocuri, pentru a creea senzatia de subtire.

Evita, de asemenea, tocurile groase si in general orice pantof sau sanda cu forme grosolane. Sandalele cu platforme din pluta, avand sireturi ce urca inspre gamba, sunt probabil cea mai neinspirata alegere.

Citeste si Apetisant, lucrat si pantalonii stau perfect

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân