Sa fii frumoasa pe timp de vara, nimic mai simplu!

Ppteaza pentru un machiaj cat mai natural, foloseste o pudra in ton cu noua ta nuanta de piele, alege un mascara negru sau maro, iar fardul, de culoarea pamantului (de preferat), trebuie aplicat numai pe partea mobila a pleoapei superioare.
  • Publicat:
Sa fii frumoasa pe timp de vara, nimic mai simplu!
Sa fii frumoasa pe timp de vara, nimic mai simplu!

Pe timp de vara, regurile de frumusete se schimba! Trebuie sa iti lasi corpul sa respire: uita de machiajul in exces, de coafuri complexe sau hainele greoaie. Acum poti fi frumoasa prin niste gesturi simple, dar de efect!

Uite pe ce trebuie sa te axezi:

Pensat: este absolut incredibil cum forma sprancenelor iti schimba complet fizionomia. Asa ca nu neglija acest aspect! Fa-ti o programare la cosmeticiana, asta daca nu te descurci de una singura. Insa, in niciun caz, nu iti petrece seara cu penseta in mana, lumina slaba ti-ar putea ingreuna treaba, iar rezultatul ar putea fi un dezastru!

Epilare:
epilarea picioarelor si a axilei reprezinta un minimum la acest capitol! Fie ca esti adepta metodelor mai putin dureroase, precum crema sau lama de ras, fie ca rezisti la epilator sau ceara, trebuie sa iti tii parul sub control! Mai ales pe timp de vara.

Manichiura:
vara asta totul e permis! Si unghiile false, pe baza de gel sau acryl si cele naturale. Singura conditie este sa ti le ingrijesti asa cum trebuie pentru ca, stim cu totii, unghiile sunt o prima carte de vizita in relatia ta cu ceilalti.

Machiaj: ideal al fi ca vara asta sa iti pastrezi ca machiaj doar bronzul. Insa, daca esti genul de persoana care nu iese din casa fara un strop de make-up, trebuie sa tii cont de urmatoarele sfaturi: opteaza pentru un machiaj cat mai natural, foloseste o pudra in ton cu noua ta nuanta de piele, alege un mascara negru sau maro, iar fardul, de culoarea pamantului (de preferat),  trebuie aplicat numai pe partea mobila a pleoapei superioare.

Cand vine vorba de buze, uita de glossuri care curg sau de rujuri de buze care se topesc sub arsita soarelui. Opteaza in schimb pentru un balsam care nu doar ca iti hidrateaza si protejeaza buzele, dar le confera si volum.

Coafura:
secretul unei coafuri de vara consta in simplicitate! Uita de fixativ, de produse care iti ingreuneaza parul si aplica-i, in schimb, un produs pentru protectie solara.

Daca ai un par ondulat, modeleaza-l cu putin gel astfel incat sa prinda forma sau bucleaza-l mai tare cu ajutorul unor bigudiuri. Poarta-l prins in coc sau in binecunoscuta "coada de cal" mai ales atunci cand mergi la plaja, iar pentru iesirile de seara, poti apela la diverse tipuri de impletituri.

Tinuta: rochii lungi, vaporoase, fuste, pantaloni scurti – toate sunt menite sa iti faca viata mai usoara pe timp de vara. Ai grija la materialele din care sunt facute, pentru a te simti cat mai confortabila in ele.

PS:
Nu uita sa iti accesorizezi tinuta cu o pereche de ochelari de soare!

Citeste si Gura frumoasa, buze atent ingrijite!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sani mai frumosi, fara bisturiu
Sani mai frumosi, fara bisturiu
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”