Cleopatra Stratan: „Nu am avut niciodată complexe în ceea ce priveşte greutatea mea” INTERVIU EXCLUSIV

Citeşte un interviu exclusiv cu Cleopatra Stratan, la 14 ani diferenţă de când îl chema pe Ghiţă la portiţă.
  • Publicat:

De la o mogâldeaţă de fetiţă, la o domnişoară în toată regula! Cleopatra Stratan îşi va face anul acesta majoratul şi are planuri mari în ceea ce priveşte cariera.

Pe lângă muzică, ea îşi doreşte să îşi încerce norocul şi cu… actoria.

Să o descoperim împreună pe Cleo, la 14 ani distanţă de când îl chema pe Ghiţă la portiţă!

Unde îşi va sărbători Cleopatra Stratan majoratul

CSÎD: Anul acesta împlineşti 18 ani – plănuieşti o petrecere de majorat specială?

Cleopatra: Mă gândeam la ceva special anul acesta pentru că împlinesc 18 ani. Nu ştiu sigur unde o să fiu în acea perioadă, la Bucureşti sau la Chişinău, dar cert este că vreau să îmi petrec ziua alături de cei mai dragi oameni din viaţa mea şi să am amintiri frumoase.

CSÎD: Ai făcut o pauză în cariera muzicală între 2008 şi 2017 – te-ai preocupat mai mult de şcoală în acest interval?

Cleopatra: Da, asta a fost şi ideea, dar nu m-am lăsat de tot de muzică. Am făcut ore de canto, pian şi teatru până să mă relansez. Nu m-am oprit din aceste cursuri, consider că mă ajută în continuare să evoluez.

CSÎD: Cum ţi s-au părut anii de liceu? Ai legat prietenii speciale cu colegii?

Cleopatra: Încă nu pot face o statistică completă în ceea ce priveşte anii de liceu pentru că încă nu i-am terminat, dar din ceea ce trăiesc mi se pare foarte frumos şi sunt convinsă că voi avea amintiri extraordinare. Sunt la profilul uman şi, da, am o relaţie foarte strânsă cu colegii mei de clasă.

CSÎD: Ce părere au ei despre artista Cleo?

Cleopatra: Atât colegii, cât şi profesorii mă susţin în ceea ce realizez din punct de vedere muzical şi mă bucur foarte mult că sunt alături de mine.

CSÎD: Dar profesorii, te mai păsuiesc atunci când ai concerte sau le programezi în aşa fel încât să nu lipseşti de la ore?

Cleopatra: Cum am zis şi mai devreme, profesorii mă înţeleg foarte bine când trebuie să lipsesc pentru o promovare de single sau concerte. Desigur că o fac motivat şi în restul timpului îmi menţin frecvenţa.

„Vreau să încep un nou capitol”

CSÎD: Unde ţi-ar plăcea să continui studiile?

Cleopatra: Mi-ar plăcea să continui să îmi dezvolt latura artistică în următorii ani de studii şi să încep şi un nou capitol: actoria. Teatrul face parte din mine şi vreau să mă dedic mai mult acestui domeniu.

CSÎD: De la fetiţa cu ochelari roz ai devenit o domnişoară foarte senzuală. Te ajută cineva în ceea ce priveşte lookul tău, de la machiaj până la ţinute?

Cleopatra: Da, colaborez cu stilişti care se ocupă de imaginea mea la videoclipuri şi cu cei din echipele label-urilor cu care lucrez.

CSÎD: Am citit că eşti pasionată de makeup. Ai un ritual de beauty pe care îl respecţi cu sfinţenie?

Cleopatra: Mă machiez doar la ocazii, petreceri, clipuri şi promovări. Uneori îmi place să mă răsfăţ cu un makeup natural, foarte subtil, astfel încât să fie greu de observat că sunt machiată. În orice caz, prefer să îmi păstrez faţa cât mai curată.

CSÎD: O altă pasiune a ta este să faci obiecte handmade. Ce îţi place în mod special?

Cleopatra: Da, pasiunea asta era mai aprigă acum câţiva ani… Adoram să brodez feţe de pernă şi haine, dar mă ocupam şi cu confecţionarea brăţărilor din aţă. Acum am lăsat makeupul în locul broderiilor.

„Nu am avut niciodată complexe în ceea ce priveşte greutatea mea”

CSÎD: Îţi place să citeşti? Care a fost ultima carte pe care ai citit-o?

Cleopatra: Da, ador să citesc, chiar dacă acum am destul de puţin timp pentru lectură. Ultima carte citită a fost „Cum să furi inima cu un sărut” de L.J. Shen.

CSÎD: Eşti la o vârstă când kilogramele nu îţi pun probleme, dar bănuiesc că şi alimentaţia joacă un rol important.

Cleopatra: Nu am avut niciodată complexe în ceea ce priveşte greutatea mea. Îmi place cum arăt şi îmi menţin silueta printr-o alimentaţie destul de sănătoasă. Zic „destul de” pentru că îmi mai permit să mai încalc regulile propriului regim alimentar (râde).

CSÎD: Care este mâncarea ta preferată, cea care îţi aduce aminte de copilărie?

Cleopatra: Mâncarea mea preferată este orezul cu ciuperci. Când eram mai mică nu îmi plăcea aşa mult, dar de câţiva ani încoace am învăţat chiar să îl şi gătesc.

CSÎD: Îţi place să faci vreun sport, mergi la sală?

Cleopatra: Nu prea sunt cu sportul, cu toate că ştiu că ar trebui să mă ocup cu ceva. În loc de sală, prefer alergările şi plimbările în parc sau dansurile.

CSÎD: Ce muzică asculţi de obicei?

Cleopatra: Ascult muzică atât românească, dar şi internaţională. De obicei ascult ce este în topurile muzicale şi uneori mă îndrăgostesc de câte o coloană sonoră a unui film care mi-a plăcut.

CSÎD: Ce te face să zâmbeşti atunci când eşti supărată?

Cleopatra: Mă relaxează mult muzica, chiar dacă o ascult pe cea care se potriveşte cu starea mea din acel moment. Mă poate înveseli orice: o privire, un alt zâmbet, o îmbrăţişare, o glumă bună sau, de cele mai multe ori, Jessie – căţeluşa mea.

CSÎD: Te vezi cântând şi peste 20 de ani?

Cleopatra: Da! Şi, de ce nu, jucând într-un film!

„Părinţii sunt cei mai importanţi oameni pentru mine”

CSÎD: Care este cea mai mare ambiţie a ta la momentul actual?

Cleopatra: Să lansez un album în acest an.

CSÎD: Ai un talisman sau vreun obicei care te ajută să scapi de emoţii înainte de un concert?

Cleopatra: Da, am un mic ritual pe care îl numesc „descărcarea”. Fac asta destul de des şi chiar funcţionează atunci când am emoţii sau când nu mă simt în largul meu.

CSÎD: Ce planuri ai pentru anul acesta – piese noi, poate un album nou?

Cleopatra: Da! Cât mai multe lansări, proiecte, un album şi muuuulte concerte!

CSÎD: Cum te înţelegi cu părinţii tăi, te susţin pe drumul pe care l-ai ales?

Cleopatra: Sigur că da! Părinţii sunt cei mai importanţi oameni pentru mine, de la care mereu cer un sfat şi care ştiu mereu că mă vor ajuta, încuraja şi sprijini în ceea ce voi face!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: