Gwen Stefani, impecabilă pe covorul roşu, la 50 de ani FOTO

Gwen Stefani a fost şi ea prezentă pe covorul roşu la E! People’s Choice Awards, unde a arătat spectaculos!
  • Publicat:
Gwen Stefani, impecabilă pe covorul roşu, la 50 de ani FOTO
FOTO: Hepta / Gwen Stefani, impecabilă pe covorul roşu, la 50 de ani

Gala E! People’s Choice Awards a avut loc duminică seara, prilej cu care celebrităţile s-au reunit pe covorul roşu pentru a-şi revendica premiile în urma voturilor primite de fani la diferite categorii.

Muzicieni, actori, dar şi figuri din cultura pop au fost prezente în Los Angeles pentru unul dintre cele mai mari evenimente. Cântăreaţa Gwen Stefani s-a numărat printre vedetele prezente pe covorul roşu, iar la vârsta de 50 de ani a devenit a doua persoană căreia i s-a înmânat vreodată premiul Fashion Icon Award, după ce anul trecut premiul a fost acceptat de Victoria Beckham.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

Gwen Stefani şi-a făcut apariţia pe covorul roşu alături de iubitul ei, Blake Shelton, şi a ales să poarte o rochie Vera Wang special creată pentru eveniment. În timpul speech-ului, artista a dedicat trofeul fiului ei în vârstă de 11 ani, Zuma.

”Wow, este foarte greu de digerat (n.r.-vestea). Întotdeauana am iubit moda. Era pur şi simplu unul dintre lucrurile pe care le făceam din instinct, probabil datorită mamei mele. Mama, bunica, străbunica, toate îşi făceau hainele (…) Iubesc moda şi cred că cea mai mare binecuvântare dintre toate lucrurile care ţin de aceşti minunaţi şi talentaţi designeri şi oameni care m-au învăţat tot ce ştiu acum. Pentru că obişnuiam să urăsc moda. Obişnuiam să spun ”E pentru oameni bogaţi. O să merg la un second-hand”, iar asta am făcut toată viaţă şi iată-mă acum cu acest premiu”, a mărturisit actriţa în momentul înmânării premiului.

Încă de la începutul carierei sale, artista a fost un trendsetter, iar de-a lungul timpului s-a făcut remarcată nu doar pentru vocea formidabilă, ci şi pentru schimbările sale de look, de la culori aprinse şi în nuanţe nebune, până la diferite stiluri îndrăzneţe.

FOTO: Hepta

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: