Ozana Barabancea: ” Am avut nevoie de răbdare să mă obişnuiesc cu noul meu corp”

A slăbit enorm, şi-a remodelat corpul şi acum arată fantastic. Iată un interviu cu Ozana Barabancea despre procesul de slăbire şi remodelare prin care a trecut.
Ozana Barabancea:

Am admirat-o dintotdeauna pentru vocea impresionantă şi pentru prestanţa pe care o are. Însă, de ceva vreme, am admirat-o şi pentru forţa cu care a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Este vorba despre Ozana Barabancea care a trecut prin mai multe intervenţii: de la gastric sleeve, la lifting circular sau blefaroplastie. Practic, s-a transformat într-o altă persoană, varianta mult mai fit, mai tânără şi mai sexy!

Ce se întâmplă doctore: Transformarea dumneavoastră este spectaculoasă! Bănuiesc că a presupus un proces complex şi de lungă durată. De la câte kilograme aţi pornit? Şi unde sunteţi acum?
Ozana Barabancea:
Am pornit de la un număr mare de kilograme, 100 de kilograme. Nici nu mai vreau să spun cifrele, cert este că mă mişcam greu. Acum am 73 de kilograme.

C.S.Î.D.: Care a fost primul pas? De ce aţi ales chirurgia bariatrică?
Ozana B.:
Iniţial nu am vrut să mă operez bariatric, dar pentru că sănătatea mea chiar cerea asta, am început să mă interesez de ea. Am fost în Turcia şi am văzut acolo câteva clinici şi, până la urmă, un doctor roman m-a certat şi mi-a spus că aici în ţară avem doctori buni şi ar fi păcat să nu apelez la doctorii din România. Mi s-a făcut un pic jenă şi i-am dat dreptate. Apoi l-am căutat pe FB pe domnul doctor Robin Munteanu, apoi, prin martie, m-am dus într-o zi de sâmbătă pentru că nu voiam să fiu văzută de nimeni. Dânsul mi-a spus un lucru extraordinar, că decizia este mai importantă decât incizia. Dar tot n-am fost convinsă 100%. După 3 luni, mi s-a făcut rău, am chemat salvarea şi atunci mi-am dat seama că a trebuit să mă operez. După acest episod m-am hotărât să mă operez şi l-am sunat pe domnul doctor, apoi am demarat analizele.

C.S.Î.D.: La cât timp după operaţia bariatrică aţi putut face operaţia post bariatrică?
Ozana B.:
După un an de la operaţia de gastric sleeve, mi-am operat pielea la doamna doctor Carmen Giuglea. La dânsa am ajuns fiindu-mi recomandată de domnul doctor Rubin Munteanu. Având foarte mare încredere în dânsul, această încredere s-a transferat şi în doamna dr Carmen Giuglea, în care am avut încredere din prima secundă.

C.S.Î.D.: Transformarea a avu loc în mai mulţi paşi, bănuiesc.
Ozana B.:
Da, m-am operat mai întâi de lifting circular, apoi la 6 luni distanţă mi-am operat sânii, urmează să îmi operez picioarele. Mi-am făcut şi o blefaroplastie la pleoape şi pur şi simplu mă simt mai frumoasă.

C.S.Î.D.: Cum aţi trecut peste momentele grele?
Ozana B.:
Chiar dacă au fost momente mai dificile, am învăţat să am răbdare şi am putut trece cu bine peste clipele mai grele. Eu sunt o femeie foarte credicncioasă şi înaintea fiecărei intervenţii am fost la duhovnic să îi iau binecuvântarea şi m-am spovedit şi m-am împărtăşit. Apoi, m-am înconjurat de mulţi oameni care au trecut prin operaţiile doamnei dr. Giuglea care, şi ei mi-au spus să mă înarmez cu răbdare. În primul rând să am răbdare să mă obişnuiesc în noul meu corp. Într-adevăr a fost o schimbare fantastică, e, practic, un nou mod de viaţă.

C.S.Î.D.: Mai este nevoie de vreo corecţie estetică în viitorul  apropiat?
Ozana B.:
În afară de picioare, din cauza faptului că toţi îmbătrânim, cred că îmi voi mai face câteva intervenţii la faţă.


Dr. Carmen Giuglea, medic primar Chirurgie plastică, Estetică şi Microchirurgie reconstructivă ne-a declarat că operaţiile pe care i le-a făcut Ozanei au constat în îndepărtarea circulară a surplusului de piele la nivelul abdomenului inferior şi feselor (aşa numitul Lifting circular) însoţit şi de o plicatură a musculaturii abdominale pentru accentuarea taliei şi obţinerea unui abdomen plat. “Durata intervenţiei a fost de aproximativ 3 ore. Această intervenţie nu este una de slăbire, ci una de remodelare corporală, astfel încât nu putem spune că s-a obţinut o slăbire suplimentară semnificativa cu multe kilograme, ci doar 3, 4”, a declarant dânsa. Ulterior s-a micşorat volumului sânilor plus repoziţionarea acestora, dar şi o blefaroplastie superioară (îndepărtarea surplusului de piele de la nivelul pleoapelor superioare). “Efectul a fost de ameliorare, de întinerire a aspectului privirii”, ne-a mai spus Dr. Giuglea care estimează că în continuare, ar mai fi de ameliorat aspectul coapselor, prin efectuarea unui lifting de coapse.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Carmen Giuglea - Medic Primar Chirurgie Plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică
Dr Carmen Giuglea este doctor în Științe Medicale, Medic Primar Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructiv și are o experiență acumulată în 16 ani de practică estetică și 18 ani de chirurgie plastică. Încă din anul 2002, Dr. Carmen Giuglea și-a început activitatea ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: