Ce dietă urmează Oana Roman şi cum a reuşit să slăbească fără ajutorul nutriţionistului

Oana Roman nu a făcut operaţie de micşorare a stomacului! Ea slăbeşte pe zi ce trece cu o dietă inventată de ea.
  • Publicat:
Ce dietă urmează Oana Roman şi cum a reuşit să slăbească fără ajutorul nutriţionistului

Oana Roman este o prezenţă constantă în mass-media, dar în ultima vreme vedeta parcă înfloreşte şi arată mai bine decât oricând. Secretul ei? O siluetă care pierde centimetri pe zi ce trece, pusă în valoare de rochii elegante din propria colecţie ESA by Oana Roman, plus un zâmbet radios.  Iar operaţia de micşorare a stomacului, bănuită de toată lumea atunci când o vedetă slăbeşte, nu intră în discuţie în cazul Oanei Roman, deoarece nu este un fan al acestor proceduri şi nici nu îi permite starea de sănătate.

Într-o postare recentă pe Instagram, Oana le-a dezvăluit fanilor cum a reuşit să-şi schimbe lookul:

„Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeaşi întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reuşit să slăbesc. Unii dintre voi sunteţi uşor sceptici în legătură cu acest subiect şi mă tot întrebaţi în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operaţie de micşorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operaţie foarte complicată la nivelul abdomenului şi nu am voie să fac aşa ceva.

Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineaţa, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În acelaşi timp, fac proceduri de remodelare corporală”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Ce proceduri de remodelare corporală face Oana Roman

Am vrut să aflăm însă mai multe detalii despre procedurile corporale pe care le urmează Oana Roman. Iată ce ne-a spus vedeta:

„Totul a început în noiembrie 2019, când am început o colaborare cu o clinică din Ploieşti care face proceduri de remodelare corporală, cu aparate extrem de performante. O dată pe săptămână merg la această clinică şi urmez două proceduri: criolipoliză Cooltech Define şi Vela Shape III.

Am slăbit până acum 10 centimetri în şolduri şi 8 în talie, după doar 2 şedinţe, deci cam 5 centimetri pe şedinţă. Pe lângă slăbit, aceste proceduri ajută la îmbunătăţirea fermităţii pielii şi la îndepărtarea celulitei.”

„Mi-am creat singură dieta”

Cât despre dieta pe care o ţine, iată ce ne-a mărturisit Oana Roman:

„Urmez o dietă pe care nu mi-a dat-o cineva, mi-am creat-o singură. Concret, mănânc de toate, dar mult mai puţin. Deci nu am eliminat nimic, dar mănânc pâine şi paste cât mai puţin, în cantităţi foarte mici. Nu mănânc mai mult de 2 mese pe zi, nu există un număr de calorii pe care îl calculez zilnic, ci atât cât consider eu ca să nu depăşesc nişte limite.

Dacă mi-e poftă de ceva dulce, mănânc doar 2 linguriţe dintr-o prăjitură, nu una întreagă, sau 2 pătrăţele de ciocolată. Evit totuşi zahărul, folosesc când şi când zahărul brun, dar nu şi îndulcitorii artificiali, pentru că nu îmi fac bine. Altfel, nu beau niciodată sucuri acidulate, beau doar apă, de preferat minerală.

Am slăbit până acum aproape 10 kilograme, de la măsura 50 am ajuns la 44. Este un procedeu de transformare care va mai dura o perioadă, până consider că am ajuns unde mi-am dorit.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: