Trucuri simple de frumusețe pe care ar trebui să le știe orice femeie

  • Publicat:
Trucuri simple de frumusețe pe care ar trebui să le știe orice femeie
Sursa foto: shutterstock

Suntem femei! Ne plac ponturile bune atunci când vine vorba de frumusețe la preț accesibil. Iată 5 idei geniale, ușor de pus în practică și fără reacții adverse! 

5 trucuri simple pentru menținerea tinereții și frumuseții tale

Ceaiul verde menține frumusețea ochilor

În afara faptului că ceaiul verde este un energizant natural, cu proprietăți antioxidante miraculoase, el aduce cu sine și beneficii uimitoare pentru pielea ta.

Un plic de ceai verde răcit poate diminua aspectul inestetic al pungilor de sub ochi și poate oferi fermitate pielii din jurul ochilor. 

Citește și: Cum poți reutiliza pliculețele cu ceai: 7 efecte surprinzătoare pentru sănătate și casă

Uleiul de migdale îndepărtează cu ușurință machiajul rezistent

Pentru ca procesul de demachiere să fie unul mai rapid și mai eficace, folosește uleiul de  migdale dulci în locul apei micelare. Aplicat cu încredere pe dischetele demachiante, acesta îndepărtează și cele mai persistente urme de machiaj, care îți dau atâtea bătăi de cap în procesul de demachiere.

Nu îți mai tăia cuticulele!

Vrei unghii frumoase, dar și sănătoase? Ei bine, evită să îți mai îndepărtezi cuticulele. Acea piele fină pe care tu o tai are rol protector, de fapt. Odată tăiată, bacteriile pot ajunge mai ușor sub piele, și astfel infecțiile vor apărea. Dacă chiar îți displac, împinge-le ușor cu ajutorul unei chiurete de cuticule.

Citește și: De ce nu e bine să îţi tai cuticulele?

Masează scapul cu ulei de cocos înainte de spălare

Părul este comoara oricărei femei. Și cu cât îl vom agasa mai mult cu produse de styling sau cu perie/placă/feohn, cu atât îl vom distruge.

Uleiul de cocos face poate face minuni cu părul tău. Aplicat delicat pe scalp sau chiar și pe lungimea șuvițelor de păr, acesta îl hrănește în profunzime, îl lasă mai mătăsos la atingere și îi conferă un aspect lucios și sănătos! 

Clătește-te mai des cu apă rece

Toate femeile își doresc ca pielea lor să nu imbătrânească, ba dimpotrivă, să rămână la fel de fermă, de întinsă și de tânăra. Potrivit specialiștilor, dacă te hidratezi atât la interior, cât și la exterior, s-ar prea putea să păcăleșți procesul de îmbătrânire a pielii.

Consumă cel puțin 2 litri de apă pe zi și clătește-ți fața cu apă rece de câte ori ai ocazia. De asemenea, încearcă să te clatesti cu apă nu prea caldă atunci când faci duș. Acest obicei stimulează circulația sanguină, oferindu-ți astfel suplețe și fermitate.

Citește și: Dușul cu apă rece: beneficii uimitoare pentru sănătate și stare de spirit

Surse: Pure Wow, Times of India

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”