Scrub din zaț de cafea și ulei de cocos, o mixtură eficientă pentru pielea ta

  • Publicat:
Scrub din zaț de cafea și ulei de cocos, o mixtură eficientă pentru pielea ta
Sursa foto: shutterstock

Potrivit specialiștilor, pentru o piele cu aspect tânăr nu este suficient să ai o igienă că la carte sau să aplici uleiuri și loțiuni pentru hidratare. Periodic, pielea trebuie exfoliata. De aceea, azi îți recomandăm acest scrub din zaț de cafea și ulei de cocos, de care sigur ai auzit! Iată însă cum să îl folosești! 

Scrubul din zaț de cafea și ulei de cocos pentru fermitate

Mixtura de ingrediente naturale te va ajuta să cureți eficient pielea de celule moarte, dar nu numai! Aplicată local, aceasta stimulează circulația sângelui, făcând pielea să pară mai întinsă, mai radiantă și mai luminoasă. Datorită proprietăților sale antibacteriene și antifungice, mixul de ingrediente distruge germenii și revitalizează pielea, oferindu-i pielii hidratare și fermitate.

Citește și: Scrub natural pentru corp: beneficii, reţete, când nu e bine să-l foloseşti

Pentru prepararea scrubului vei avea nevoie de:

  • o ceașcă de zaț de cafea
  • o lingură de scorțișoară
  • un sfert de ceașcă de zahăr
  • un sfert de ceașcă de ulei de cocos

Mod de preparare:

Atât de simplu! Amestescă împreună zațul de cafea, scorțișoara, zahărul și uleiul de cocos într-un recipient până la obținerea unei paste omogene, ușor de întins. Indicat ar fi să ții acest amestec într-un vas închis etanș. 

Citește și: 2 scruburi cu ingrediente naturale la care trebuie să apelezi frecvent pentru o hidratare mai intensă a pielii

Mod de aplicare:

După baie/duș, aplică mixul exfoliant pe întreg corpul și insistă pe zonele cu probleme (vergeturi, celulita, piele devitalizată). Apoi clătește cu apă călduță din abundență.

Pentru rezultate și mai îmbucurătoare, aplică pe corp, după exfoliere, lapte de cocos. Pielea ta îți va mulțumi!

Citește și: 3 idei de scrub pentru un corp perfect!

Sursa: HealthLine

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân