Ierburi aromatice pentru tinerețe veșnică: cimbru, rozmarin, busuioc, salvie și lavandă

  • Publicat:
Ierburi aromatice pentru tinerețe veșnică: cimbru, rozmarin, busuioc, salvie și lavandă
Sursa foto: Shutterstock

Cine nu a auzit de Afrodita, zeița iubirii și a frumuseții în mitologia greacă? Cu chipul ei de o neasemuită frumusețe, fiica lui Zeus cunoștea arta seducției, iar rețetele ei de ierburi aromatice fac minuni și aduc bucurie și în ziua de azi, tuturor celor care le testează.

Vrei să afli ce le face să fie atât de speciale?

Buchetul de ierburi aromatice binefăcătoare ale zeiței frumuseții

Prima dintre ele este busuiocul sau „iarba regilor”. Cu o mireasmă profund masculină, proaspătă şi îmbătătoare, împreună cu perechea-i credincioasă, salvia, cu parfum profund feminin, pasional şi învăluitor, cele două ierburi vin în ajutorul celor ce nu mai au timp să iubească.

Pentru aceștia, în mod special li se adaugă rozmarinul, elixir al tinereții, care aduce un plus de energie și de optimism.

Călătoria olfactivă, și nu numai, continuă cu cimbrul, renumit pentru marea sa putere afrodisiacă, cimbrișorul care stârnește beatitudinea iubirii cu uleiurile lui volatile. Momente de bunăstare în care trupul se umple de vigoare, iar inima prinde curaj.

Intensitatea trăirilor crește grație mentei, iarba minții, a lavandei, iarba căminului și ocrotitoarea soților, care curăță și îți limpezește întreaga ființă.

Divin, nu-i așa? Și asta nu e totul!

Formula de iubire adaugă și alte ingrediente: ea prinde în buchetul ei vestitul măghiran, pe care fetele şi-l puneau sub pernă ca să afle numele viitorului soţ. Apoi se adaugă melisa, ultima plantă aromatică din ierburile Afroditei, care transformă doamnele în stăpâne ale seducției.

Aici se încheie prima etapă a călătoriei tale.

Masajul cu miere, „o baie” de frumusețe

După ce te vei răsfăța în sauna caldă și aromată, este esențial să te răcorești și să te relaxezi.

Cum? Ei bine, poți repeta sesiunea de saună sau poți să alegi altă facilitate caldă din circuitul spa-ului, mergând secvențial între rece și cald, până la momentul masajului.

Și acum, momentul culminant: pregătește-te pentru un tratament al zeilor! Urmează masajul cu miere, o adevărată baie de frumusețe. Respiră ușor și setează-ți corpul și mintea pentru relaxare. E momentul tău… trăiește-l din plin!

Sursa foto: Shutterstock

Îți oferim și câteva detalii din culise: „La Herculum Spa folosim miere naturală, sub formă lichidă, la care adăugăm câteva picături de ulei esențial de portocală, lămâie și ienupăr. Mierea se aplică ca o cremă pe suprafaţa care urmează să fie masată. Cât despre masaj, acesta se face cu o tehnică specială, prin mișcări controlate, până când mierea devine foarte lipicioasă, moment în care se îndepărtează.

Mișcările specifice activează anumiţi centri nervoşi corespondenţi organelor vitale. Masajul stimulează organismul, deblochează sistemul limfatic și creşte afluxul de sânge la nivelul zonei de lucru. Mierea hrănește pielea, o face mai frumoasă, mai curată şi mai luminoasă”, aflăm de la Carmen Oproiu, medic balneolog.

Peste toate aceste beneficii se adaugă o stare de liniște profundă, binefăcătoare. Un cocktail pentru bunăstare!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Biorezonanța Asyra: cum funcționează și ce beneficii are