Adaptează-ţi rutina de frumuseţe la căldura verii

Vine vara, bine-ti pare... dar ritualul ingrijirii corpului tau nu se mai potriveste cu caldura si transpiratia cu care ai inceput sa te confrunti! Asa ca se impun unele modificari.
  • Publicat:
Adaptează-ţi rutina de frumuseţe la căldura verii

Vine vara, bine-ti pare… dar ritualul ingrijirii corpului tau nu se mai potriveste cu caldura si transpiratia cu care ai inceput sa te confrunti!

Asa ca se impun unele modificari.

Aplica o baza mai usoara

Pentru zi, e de preferat sa folosesti o crema hidratanta nuantatoare, cu factor de protectie. Este mai usoara si mai practica decat o baza obisnuita, iti hidrateaza pielea, dar, cel mai impresionant, iti economiseste timpul combinand machiajul, ingrijirea si protectia intr-un singur produs.

Mai mult ca sigur nici tie nu-ti place sa petreci prea mult timp fataindu-te in fata oglinzii incercand sa iti faci fata sa arate perfect. Cu atat mai mult vara, cand abia astepti sa iesi pe usa!

Bronzeaza-te inteligent si sanatos

In loc sa stai la plaja, imita “atingerea soarelui” cu ajutorul pudrelor bronzante. Foloseste un pamatuf stufos si pudreaza-ti obrajii, fruntea, nasul, barbia si gatul.

Iata un truc: pentru a te asigura ca pielea ta e luminoasa (si nu mata si prafuita), ia putina crema hidratanta pe varful degetelor si aplica usor pe obraji. Vei vedea diferenta imediat!

Ia in considerare formulele pentru intreaga zi

Sari peste nevoia de a a-ti retusa machiajul la pranz prin alegerea formulelor de machiaj ce rezista la caldura si umiditate.

Investeste intr-un ruj de calitate, intr-o formula cremoasa care sa poata fi folosit foarte bine atat ca sa-ti colorezi buzele, cat si in locul blushului de obraji. Opteaza pentru un rimel si un liner rezistente la apa, care nu se intind sau curg.

Alege parfumul fresh

Parfumurile bogate, intense, devin mult mai inecacioase odata cu venirea caldurii si toata lumea din jurul tau pe o raza de cativa metri va avea de suferit. Evita acest lucru alegand parfumurile fresh, racoroase, de vara.

Dupa ce ti-ai ales unul pe placul tau, aplica-l strategic (nu in nori uriasi). Pulverizeaza-l la incheietura palmelor si antebratului, dupa lobul urechilor si in spatele genunchilor. Pentru ca in aceste zone pulsul se simte mai bine, ele vor imprastia discret parfumul in jurul tau pentru tot restul zilei.

Furiseaza vitamine in desertul tau

Incearca sa ignori cantecul de sirena al inghetatei si opteaza pentru ceaiurile exotice. Cel verde, cu menta, indulcit cu nectar de agave si servit cu gheata, de exemplu.

Acest desert nu numai ca te va face foarte populara printre prietenii chemati in vizita, dar este plin de vitamine si antioxidanti. Iar daca simti nevoia unei gustari, alege din oferta bogata si delicioasa de fructe a sezonului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân