Coafuri lejere de vară în tendinţe!

Oricât de mult ţi-ai dori look-uri sofisticate, în acest sezon coafura nu rezistă prea mult timp. Unde mai pui că la haine lejere şi o atitudine relaxată nu s-ar potrivi deloc o pieptănătură complicată. Aşa că, mai ales în timpul zilei, când temperaturile cresc ameţitor, alege o coafură simplă, lejeră şi rapid de realizat.
  • Publicat:
Coafuri lejere de vară în tendinţe!

Oricât de mult ţi-ai dori look-uri sofisticate, în acest sezon coafura nu rezistă prea mult timp.

Unde mai pui că la haine lejere şi o atitudine relaxată nu s-ar potrivi deloc o pieptănătură complicată.

Aşa că, mai ales în timpul zilei, când temperaturile cresc ameţitor, alege o coafură simplă, lejeră şi rapid de realizat.

 

Look-urile care mizează pe naturaleţe şi, în general, pe calităţile naturale ale părului tău sunt în topul trendurilor verii. Vacanţa se reflectă nu doar în atitudinea mult mai relaxată, în rochiile din materiale naturale şi vaporoase, ci şi în coafuri foarte simple, uşor de făcut.

Fie că eşti pe plajă, la un party la piscină sau mergi într-o zi călduroasă la birou, nu încerca să creezi pieptănături complexe, structurate, care ar face o notă disonantă cu restul peisajului.

“De la împletituri uşor dezordonate la păr lăsat pe spate, de la cocuri lejere sau cozi de cal de o simplitate ingenuă, vara asta alege look-uri naturale”, recomandă hairstylistul Camelia Negrea. În locul coafurilor complicate, încărcate de produse de styling, poartă unele simple, care să îţi pună în valoare frumuseţea naturală.

Alege produse de îngrijire eficiente – şampoane şi tratamente de hidratare şi, eventual, loţiuni care să îţi protejeze firul de păr de efectele nocive ale soarelui.

“În afara unei spume de volum – dacă ai părul fin, a unui fixativ foarte lejer sau a unui ser pentru strălucire, nu ai nevoie de alte produse de styling”, recomandă Camelia Negrea care îţi spune cum să realizezi 3 dintre cele mai simple coafuri în trend ale verii.

Părul prins lejer

Pentru acest look, Camelia Negrea recomandă ca părul să fie spălat şi întins cu peria rotativă. Apoi, după ce se face o cărare pe mijloc şi se lasă bretonul liber (oricare i-ar fi lungimea) se tapează uşor părul din creştet şi se lasă pe spate.
La final, se prinde părul, lejer, la spate, într-o codiţă. Ai grijă când îl prinzi, să nu îl strângi prea tare, să nu îl lipeşti de cap, să îi oferi acel aspect uşor dezordonat.

Coafura cu părul liber, pe spate

Vrei să fii în trend, dar nu ai prea mult timp la dispoziţie? Cel mai simplu. “Spală părul, usucă-l şi întinde-l cu o perie cu diametru mare”, recomandă hairstylistul Camelia Negrea. Apoi, pur şi simplu, lasă-l liber, pe spate.

Un astfel de look se pretează şi la malul mării, şi în vânzoleala citadină. Dacă ai părul lung, foloseşte un şampon pentru volum, iar la final un ser pentru strălucire.

Coafura cu flori în păr

“După ce l-ai spălat, aplică o spumă de volum pe rădăcini”, spune Camelia Negrea. Usucă-l cu o perie rotativă spre interior, apoi tapează-l în creştet. Cu ajutorul unor agrafe prinde-l sus, având grijă să păstrezi volumul din top. La final, foloseşte un fixativ lejer. Iar, pentru un touch văratic, foloseşte câteva agrafe cu flori multicolore.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”