Cum să obţii un look natural, relaxat, de vară

Trecând în revistă propunerile designerilor pentru mijlocul verii, am remarcat că mulţi au mizat pe naturaleţea ce pune în valoare frumuseţea autentică.
  • Publicat:
Cum să obţii un look natural, relaxat, de vară

Inspiraţia pentru aceste zile toride vine direct de pe podiumurile marilor case de modă.  Acestea îţi propun pentru a doua lună de vară look-uri naturale cu machiaje simple şi coafuri lejere. Perfecte pentru malul mării sau pentru zilele încă fierbinţi din oraş.

Trecând în revistă propunerile designerilor pentru mijlocul verii, am remarcat că mulţi au mizat pe naturaleţea ce pune în valoare frumuseţea autentică.

Pomeţii conturaţi, buzele senzuale, ochii luminoşi sau pielea uşor bronzată sunt trăsăturile pe care se pune accentul în cel mai natural mod cu putinţă, la acest final de sezon.

Balmain, Christian Dior sau Isabel Marant sunt doar trei dintre brandurile de renume care au propus machiaje minimaliste şi coafuri atât de simple, încât nimeni nu se poate plânge că nu le poate realiza.

Şi, în afara produselor de protecţie pentru ten şi păr (neapărat printre ele trebuie să se regăsească o cremă tinted cu factor mare de protecţie) sau cele de îngrijire aflate în rutina ta zilnică, nu ai nevoie de prea multe produse de machiaj sau styling. 

Sărutat de soare

Pentru machiajul “sun kissed” propus de Balmain (care completează perfect o coafură wet look) ai nevoie doar de o pudră bronzantă şi o ceară modelatoare (sau un gel pentru păr), iar pentru look-ul atât de natural recomandat de Isabel Marant este de ajuns un fard în tonuri calde de arămiu pe pleoape şi părul lăsat liber pe umeri.
 
Machiajul simplu al casei Christian Dior se poate realiza cu un eyeliner luminos pe pleoapa superioară şi un balsam de buze.

Look-ul “sun kissed” cu o pudră bronzantă aplicată pe pomeţi şi discret pe tâmple este unul dintre cele mai trendy.

Fiind în plin sezon, nici nu e, poate, nevoie să apelăm la pudră, tocmai pentru că “ne-a sărutat” soarele deja şi avem acest look în mod natural.

Un gloss, un balsam de buze cu SPF sau un ruj discret vor completa minunat wet look-ul tău.

Arămiu pe pleoape

Pielea bronzată este şi mai bine pusă în valoare de tonuri calde de arămiu pe pleoape, mai ales dacă ai ochii albaştri sau verzi.

Un astfel de look natural – cu machiaj minimalist şi părul lăsat liber pe spate cu o cărare simplă, pe mijloc – este definitoriu pentru ultima lună de vară.

Buzele îşi păstrează culoarea naturală, însă nu uita că şi ele au nevoie de protecţie, deci un balsam cu filtru UV este binevenit.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân