Destinaţie exotică de nuntă? Alege rochia potrivită!

Pentru a-ţi rămâne întipărită pentru totdeauna în memorie, există şi câteva alternative la clasica nuntă organizată într-un ballroom, la piscină sau pe marginea lacului!
  • Publicat:
Destinaţie exotică de nuntă? Alege rochia potrivită!

Nunta este o celebrare a iubirii, emoţiei şi speranţei, de aceea trebuie să faci toate eforturile necesare pentru a o transformă într-un eveniment unic, pe care nimeni să nu îl uite, mai ales tu şi partenerul tău de viaţă!

Pentru a-ţi rămâne întipărită pentru totdeauna în memorie, există şi câteva alternative la clasica nuntă organizată într-un ballroom, la piscină sau pe marginea lacului.

Tu trebuie doar să spui “da” unei nunţi cu adevărat fantastice, să alegi câteva dintre destinaţiile extravagante de peste hotare, preferate de cuplurile din întreagă lume. Specialiştii Bella Sposa te ghidează pentru a face alegerile perfecte în materie de vestimentaţie pentru fiecare destinaţie în parte!

Nuntă în Santorini sau pe insulele greceşti

Aflată în insulele Cyclade, Santorini este una dintre cele mai romantice destinaţii pentru nuntă. Insula cu cele mai frumoase apusuri şi privelişti peste Marea Egee, această destinaţie oferă posibilitatea organizării de ceremonii în hotelurile aflate pe marginea craterului vulcanic, pe o plajă idilică  sau pe vas. În plus, locuitorii din Santorini sunt mari amatori de nunţi, aşa că formalităţile sunt relativ simple. Nu e de mirare că în fiecare an, mii de cupluri îşi unesc destinele pe „insula iubirii”. Alege rochii de inspiraţie grecească, ce te vor transformă într-o adevărată zeiţă!

Ce zici de o plajă întinsă cu nisip alb, fin pe care să păşeşti îmbrăcată în rochia ta albă şi de o mare liniştită şi infinită? Insulele Thailandei au peisaje splendide, plaje rupte din filmele romantice, resorturi paradisiace şi o vreme însorită care să nu-ţi strice planurile nunţii de vis pe plajă. Evident, întotdeauna există şi alternative, precum Bora Bora, Maldive, Jamaica sau Caraibe. Indiferent de insula paradisiacă în care vrei să te căsătoreşti, vei dori să arăţi că o sirenă în ziua nunţii tale. Optează pentru rochiile care se vor mula armonios pe formele tale unduitoare.

Căsătoria este deseori comparată cu jocurile de noroc… aşa că nu este de mirare că numeroase cupluri aleg Las Vegas-ul, capitala mondială a jocurilor de noroc pentru a se căsători. Până la urmă nu ai nimic de pierdut! O nuntă plină de distracţii în strălucitorul Las Vegas este un câştig sigur de amintiri memorabile! În Las Vegas se poate căsători absolut oricine, indiferent dacă este sau nu rezident al Statelor Unite ale Americii, peste 120.000 de nunţi sunt oficiate în Las Vegas în fiecare an. Dacă cochetezi cu ideea de a-ţi organiza nuntă în acest loc optează pentru rochii foarte moderne: fie scurte şi extravagante, fie lungi şi foarte simple.

Nunta în Toscana este titlul unui film, dar şi o destinaţie feerică pentru un eveniment memorabil.La castel sau în vie, această destinaţie este foarte romantică şi elegantă. În funcţie de specificul nunţii, poţi purta rochii ample de prinţesă modele mai simplă din dantelă.

Sursa: www.bellasposa.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Coafuri lejere de vară în tendinţe!
Coafuri lejere de vară în tendinţe!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: