10 lucruri utile pe care o femeie trebuie să le aibă mereu în geantă

  • Publicat:
10 lucruri utile pe care o femeie trebuie să le aibă mereu în geantă
Sursa foto: Shutterstock

Din geantă nu trebuie să îți lipsească, firește, telefonul mobil, încărcătorul, cheile de la casă sau de la mașină, dar și atât de necesarul dezinfectant de mâini. Fii pregătită pentru orice și ține la îndemână aceste obiecte utile în geantă! 

Trebuie să îți reîmprospătezi machiajul? Te doare capul și ai nevoie de o pastilă? În geantă se pot găsi toate răspunsurile tale! În caz de urgență, doar deschizi fermoarul și ai totul la îndemână.

Uite ce nu trebuie să îți lipsească din geantă!

10 obiecte pe care să le porți mereu în geantă

Telefonul – este indispensabil, la fel și încărcătorul, în caz că rămâi fără baterie, mai ales dacă ai obiceiul să butonezi smartphone-ul cât e ziua de lungă. La fel de utilă poate fi o agendă (și un pix) în care ai notate numere de urgență, în cazul în care cineva îți fură telefonul sau îl uiți acasă.

Portofelul – bani, acte, carduri, de toate ai nevoie!

Cheile – de la casă, de la mașină, de la birou. Pune-le pe toate sub același breloc, ca să nu le rătăcești.

Medicamente esențiale – pentru dureri de cap, de dinți, pastile pentru dureri în gât. Ține-le la îndemână în geantă, la fel și câțiva plasturi (în cazul în care pantofii îți dau bătăi de cap).

O trusă mică de machiaj – mai ales în timpul verii, când temperaturile sunt foarte crescute, ține în geantă câteva produse de makeup pentru reîmprospătare, la nevoie. Această trusă trebuie să conțină: oglindă, șervețele umede și/sau uscate, fond de ten, ruj, mascara, anticearcăn, o perie mică de păr.

Parfum – ca să nu iei cu tine întreaga sticlă de parfum, comandă-ți mostre sau spray în varianta mini, care nu îți ocupă mult spațiu în geantă.

Dezinfectant de mâini – neapărat trebuie să îl ai în geantă! Fie că pui mâna pe bani, pe produsele din magazin, pe butonul liftului sau pe barele din autobuz, folosește întotdeauna un dezinfectant care să te scape de microbi. Singura condiție este ca acesta să aibă 70% alcool pentru a fi cu adevărat eficient.

Gumă de mestecat sau bomboane mentolate – chiar dacă te speli pe dinți ca la carte, respirația poate avea de suferit după prânzul servit la muncă. Pune în geantă o cutie de dropsuri sau bomboane mentolate sau un pachet de gumă fără zahăr pentru a-ți reîmprospăta respirația de câte ori situația o impune.

O carte – e utilă pentru a ține la distanță plictiseala care te poate pândi atunci când folosești transportul în comun.

Masca de protecție – în contextul actual, al pandemiei de COVID-19, este foarte important să ai tot timpul la îndemână masca de protecție. Aceasta trebuie purtată în orice spațiu închis sau în zonele foarte aglomerate. Pune în geantă 2 măști, pentru orice eventualitate.

Tu ce obiecte ții permanent în geantă?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân