Dr. Mihaela Posea

Dr. Mihaela Posea este medic specialist în Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice și Doctor în Domeniul Medicină la Clinica Smart Nutrition.

Pe lângă faptul că iubește să discute cu pacienții, dr. Posea este dedicată în permanență perfecționării, participând constant la stagii de pregătire internaționale în domeniul diabetului și obezității/nutriției.

În plus, din anul 2015 este Doctor în Medicină la UMF „Carol Davila”, iar pe lângă consultațiile zilnice de la clinică își face timp și pentru a scrie articole de specialitate și pentru a participa că și co-investigator în studii clinice internaționale multicentrice în domeniul diabetului și al dislipidemiei.

Mai mult, d-na Dr. Mihaela Posea a participat la stagii de perfecționare atât în domeniul Diabetului – Salzburg Diabetes Seminars și Salzburg Atherosclerosis Society Seminars: Lipid Metabolism, în Austria) cât și în domeniul Obezității/Nutriției -Observership în Obesity Medicine, Diabetes and Endocrinology în clinică Weill Cornell Medicine- Comprehensive Weight Control Center-New York; Summer School EASO ‘Train the Trainer’- Franța sau Nutrițional Epidemiology – Portugalia.

A participat că și co-investigator în studii clinice internaționale multicentrice în domeniul diabetului (AZD 1656) și al dislipidemiei (Fenopra Study). A fost implicată în proiecte educaționale și de intervenție la copiii de vârstă școlară, cu și fără probleme de greutate: „SANOINOV: Servicii inovative pentru sănătatea copilului de azi şi a adultului de mâine”, “Cluburi de Mișcare și Distracție” – Fundația PRAIS, “Stil de Viață Sănătos”- Fundația Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate.

Începând cu anul 2015 este prezența cu lucrări de tip poster la congresele europene și internaționale de obezitate: European Congress on Obesity, European Obesity Summit, Internațional Congress of Nutrition.

Are o experiență de peste 10 ani în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, activitatea începând-o în anul 2007 în cadrul Institutului Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice “N. Paulescu” sub îndrumarea dnei Prof Dr Gabriela Radulian. Este unul dintre cei 6 medici din România certificați în managementul obezității de către Federația Mondială de Obezitate – World Obesity Federation (Specialist Certification on Obesity Professional Education Programme by the World Obesity Federation (SCOPE).

Date de contact:

Adresă Clinica Smart Nutrition: Strada Floreasca nr. 169, Clădirea IPA, etaj 1, București

Website: https://clinicasmartnutrition.ro/

Telefon programări:  0736 622 526

E-mail: [email protected]

Facebook: @Clinica Smart Nutrition 

Instagram: @clinicasmartnutrition

Youtube: @ClinicaSmartNutrition

Cum ne îngrașă lipsa de vitamina D

Cum ne îngrașă lipsa de vitamina D

Vitamina D este binecunoscută pentru rolul ei în metabolismul osos și în reglarea nivelului de calciu din sânge. Se pare că există însă și alte efecte asupra organismului pe care vitamina D le are, unul […]