10 semne că n-ai mai făcut sex de (prea) mult timp

N-ai mai făcut sex de... nici nu mai ții minte de când? S-ar putea să te dea de gol anumite lucruri, chiar dacă nu vrei să o recunoști.
  • Publicat:
  • Actualizat:
10 semne că n-ai mai făcut sex de (prea) mult timp

Sexul e „aspirina săracului”, pe bună dreptate – întărește imunitatea, reduce tensiunea arterială și este o metodă eficientă de a scăpa de stres.

Numai că, odată cu pandemia și cu statul în casă, câțiva (sau mulți) dintre noi am cam ignorat acest aspect și ne-au preocupat mai degrabă lecțiile online ale copilului sau oalele de ciorbă și tocăniță de pe foc, între cele trei deadline-uri la muncă.

Așa că lunile au trecut, sexul a devenit o fantomă, locul lui fiind luat de preocupări mai… casnice.

La întrebarea „de când n-ai mai făcut sex”, foarte probabil răspunsul multora dintre noi va fi: „nu-mi amintesc”. Dar nici măcar nu e nevoie să o recunoști verbal, pentru că anumite semne îți pot da de gol abstinența la sex. Vezi mai jos care sunt acestea!

Semnele care indică faptul că n-ai mai făcut sex de mult

1) Nu-ți amintești când ai spălat ultima dată cearșafurile și tot găsești resturi de mâncare prin pat.

2) Ai o colecție impresionantă de prezervative în dulapul din baie… pe care s-a adunat praful.

3) Nu mai știi când te-ai epilat inghinal ultima oară. Și părul de pe picioare te dă de gol…

4) Când vezi un cuplu pe stradă sau într-un serial, tot ce-ți poți imagina este cum arată… „la orizontală” și ce fantezii sexuale pun în aplicare.

5) Fereastra Incognito este din ce în ce mai folosită. Filmele porno câștigă teren, sexul din dormitor are de pierdut…

6) Ai vise cu foști parteneri/foste partenere cu care nu te-ai mai auzit de niște (zeci) de ani. Amintirile (sexuale) te chinuiesc, te răscolesc…

7) Colecția ta de jucării sexuale se mărește în fiecare lună. Dar nu le folosești cu partenerul/partenera, ci mai degrabă te autosatisfaci cu ele…

8) Masturbarea a devenit un obicei banal, cam ca spălatul pe dinți seara. Deja începi să-ți pui întrebări dacă nu cumva îți poate face rău.

9) Te întrebi dacă nu cumva ai uitat „cum se face” și anxietatea pune stăpânire pe tine când partenerul încearcă să preia inițiativa.

10) Te excită gesturi complet inofensive, cum ar fi o tipă care mănâncă o banană pe peron la metrou. Mintea ta o ia razna și te gândești la o partidă de sex oral din… tinerețe.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being