Dieta-minune prin care au slăbit Kelly Osbourne şi Katy Perry

Există o nouă dietă de care vedetele precum Kelly Osbourne şi Katy Perry sunt fascinate: dieta bazată pe ciuperci sau M-Plan (Mushroom Plan), cum îi spun americanii.
  • Publicat:
Dieta-minune prin care au slăbit Kelly Osbourne şi Katy Perry

Vedetele de la Hollywood adoptă noile tendinţe în diete aşa cum Miley Cyrus adoptă  dansul din şolduri pe YouTube. Există o nouă dietă de care vedetele precum Kelly Osbourne şi Katy Perry sunt fascinate: dieta bazată pe ciuperci sau M-Plan (Mushroom Plan), cum îi spun americanii.

Dieta cu ciuperci promite să ajute femeile să slăbească doar în anumite zone ale corpului, păstrând  în acelaşi timp formele cu care natura le-a înzestrat. Aceasta se prezintă a fi dieta care te ajută să slăbeşti în orice parte a corpului îţi doreşti, cu excepţia sânilor.

Tanya Zuckerbrot, un dietician din New York, este totuşi puţin sceptică în privinţa acestui regim alimentar: 

“Dieta este pur  şi simplu o dietă săracă în calorii. Înlocuind un cheeseburger cu un sandviş cu ciuperci vei scăpa de 173 de calorii,  iar menţinând-o timp de 14 zile, aşa cum se zice la carte, scapi de foarte multe calorii. Însă, grăsimea este tot grăsime şi nicio dietă din lume nu te poate ajuta efectiv să scapi de ea doar acolo unde îţi convine ţie”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân