Katy Perry este plinuţă, nu face sport, dar pe covorul roşu pare trasă prin inel. Ce ascunde?

Katy Perry nu a avut niciodată o sluetă filiformă, ba dimpotrivă, în unele perioade a avut de frucă cu kilogramele în pus. Cu toate acestea, de fiecare dată când apare pe covorul roşu pare trasă prin inel. Cum reuşeşte?
  • Publicat:
Katy Perry este plinuţă, nu face sport, dar pe covorul roşu pare trasă prin inel. Ce ascunde?
Cuprins
  1.  
  2.  

Katy Perry nu a avut niciodată o sluetă filiformă, ba dimpotrivă, a fost adesea surprinsă de fotografi în ipostaze nu foarte măgulitoare, cu colăcei în jurul taliei, burtă, celulită, coapse mult prea pline. Cu toate acestea, de fiecare dată când apare pe covorul roşu pare trasă prin inel. Cum reuşeşte?

Cântăreaţa îşi cunoaşte problemele şi nu se jenează să admită că apelează la anumite artificii pentru a arăta impecabil atunci când apare la evenimente mondene. Nu se omoară cu sportul, astfel că,  la cei 28 de ani, Katy este nevoită să-şi ţină şunculiţele în frâu cu ajutorul lenjeriei Spanx, fără de care nu iese din casă dacă trebuie să poarte rochie.

“Port Spanx aproape întotdeauna“, a declarat Katy pentru Daily Mail. “Mi-ar plăcea să pot spune că mă antrenez zilnic privind CNN, dar nu fac asta“, a mai spus artista.

Citeşte şi: Katy Perry, fericită de rezultatul alegerilor prezidenţiale din SUA

Katy Perry la piscină: are sau nu nevoie de sală?

Katy Perry, cu şi fără machiaj. Îţi vine să crezi că e aceeaşi persoană?

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Exclusiv: 7 minute cu Gwyneth Paltrow
Exclusiv: 7 minute cu Gwyneth Paltrow
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân