Peşte toxic VS peşte sănătos – Învaţă să mănânci corect!

“Pentru sănătatea dumneavoastră, consumaţi zilnic peşte!”. Aşa ar trebui să sune reclamele pe care le vedem la televizor zi de zi, dar care vizează doar consumul de apă, sare, lichide sau activităţile sportive. Intră în galeria FOTO de mai jos şi descoperă care sunt cele mai sănătoase şi cele mai toxice sortimente de peşte.
  • Publicat:

“Pentru sănătatea dumneavoastră, consumaţi zilnic peşte!”. Aşa ar trebui să sune reclamele pe care le vedem la televizor zi de zi, dar care vizează doar consumul de lichide, sare, dulciuri  sau activităţile sportive.

Cum epidemia de obezitate se extinde de la an la an, peştele ar putea să mai domolească niţel cazurile de obezitate care se anunţă a fi vreo 50% din numărul total al populaţiei până în anul 2050.

Dar nu orice fel de peşte este recomandat, la fel cum nici toate fructele nu sunt indicate în curele de slăbire.

Motiv pentru care am întocmit o listă cu “peşti de mâncat” şi „peşti de evitat” atunci când eşti la dietă, dar şi pentru a avea un regim alimentar echilibrat.

Intră în galeria FOTO de mai jos şi descoperă care sunt cele mai sănătoase şi cele mai toxice sortimente de peşte.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”