Zodiile și sănătatea în săptămâna 27 iunie – 3 iulie

  • Publicat:

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie

Săptămâna aceasta vine cu sentimente bune și energie. Este un moment oportun să vă lansați afacerea, să aplicați la jobul mult dorit sau să plecați într-o vacanță. Deși pot exista conflicte sau diverse confuzii, la finalul săptămânii vom realiza că sunt doar niște momente trecătoare. Zodiile și sănătatea în săptămâna 27 iunie – 3 iulie

Zodiile și sănătatea în săptămâna 27 iunie – 3 iulie

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Bebec și ascendent Berbec

Luna nouă din Rac aduce o inspirație pentru nativii din această zodie. Vor simți nevoia să își ia o zi liberă de la serviciu și să își înfrumusețeze spațiul de acasă. Vor aerisi încăperea, vor avea mai multă grijă la sănătate și vor aranja dulapul pentru vară. Casa va deveni un loc de exprimare pentru nativi.

Taur și ascendent Taur

Pentru tauri, luna nouă din rac și va face să caute mai multe momente de contemplare. Vor fi mult mai liniștiți și vor avea mai multă grijă de rutina lor de zi cu zi. Nativii sunt dispuși să facă plimbări lungi și să renunțe la timpul petrecut pe telefon.

Gemeni si ascendent Gemeni

Gemenilor li se luminează sectorul financiar, fie că vorbim despre o promovare la locul de muncă sau cadouri primite de la cei apropiați. Este momentul să investească mai mult în îngrijirea pielii, iar sănătatea să fie pusă pe primul loc.

Rac și ascendent Rac

Racii vor avea parte în această săptămână de mai multă atenție din partea celor apropiați. Nativii trebuie să se relaxeze și de ce nu, să își ia o zi liberă pentru câteva ore petrecute la spa sau la salon. Unii nativi vor primi vești bune de la locul de muncă, își vor îmbunătăți relațiile cu superiorii sau vor primi noi proiecte.

Leu și ascendent Leu

Leii profită de această perioadă și încearcă să se deconecteze puțin de realitate. Nativii trebuie să se odihnească mai mult și să se gândească la deciziile pe care le vor avea de făcut. Unii nativi își pot îmbunătăți abilitățile înainte să își ia un concediu.

Fecioară și ascendent Fecioară

Pentru fecioare, această săptămână este o bună oportunitate să sărbătorească cu prietenii, colegii de muncă sau chiar să înceapă noi proiecte. Trebuie să fie foarte atenți la sănătate și pot conta pe ajutorul celor din jur. Aceasta este, de asemenea, o săptămână grozavă pentru a face vizite la un muzeu sau pentru un mic concediu.

Balanță și ascendent Balanță

Balanțele au nevoie de momente de relaxare în această perioadă. Nativii trebuie să se bucure de lucrurile pe care le-au realizat, fie că este vorba de o nouă afacere sau de o promovare, însă trebuie să aibă și câteva momente de odihnă. Sănătatea nu trebuie neglijată.

Scorpion și ascendent Scorpion

Pentru scorpioni, această săptămână vine cu noi încercări. Nativii trebuie să se odihnească mai mult și de ce nu, să meargă la film, la alergat sau chiar la niște lecții de yoga.

Săgetător și ascendent Săgetător

Pentru săgetători, luna nouă din rac este o oportunitate perfectă să lucreze la dinamica relației cu partenerul de viață. Fie că este vorba de niște lucruri care îi macină din trecut, fie că este vorba de viața amoroasă, nativii trebuie să discute și să se liniștească. Unii nativi pot găsi noi parteneri de afaceri.

Capricorn și ascendent Capricorn

Capricornii trebuie să își ia niște momente de pauză și să contempleze. Aceștia au nevoie de liniște și de atenția celor dragi. Nativii trebuie să fie mult mai atenți la sănătatea lor. Poate fi un moment bun pentru o vacanță cu partenerul de viață sau pentru a renegocia un contract.

Vărsător și ascendent Vărsător

Vărsătorii trebuie să își reîmprospăteze rutina zilnică. Chiar dacă au fost mai leneși la locul de muncă, fie că au uitat să își ia vitaminele, această săptămână vine cu schimbări și cu o atenție mult mai mare atunci când vorbim despre sănătate. Unii nativi se reapucă să facă plimbări în parc sau chiar de fitness.

Pești și ascendent Pești

Pentru pești, luna nouă din rac cade în sectorul de dragoste și de creativitate. Este un moment bun de recreere, pentru plimbări lungi sau pentru niște vizite în parc.  Unii nativi se pot apuca de activități la care se gândeau de mult timp, însă nu aveau timp să le pună în practică.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News