Rugăciunea inimii este „antrenament” pentru o inimă sănătoasă

Dragoș Vinereanu, supranumit și „doctorul de inimi” a fost invitat în podcastul „Altceva” cu Adrian Artene.

Dragoș Vinereanu, supranumit și „doctorul de inimi” a fost invitat în podcastul „Altceva” cu Adrian Artene.

Întrebat dacă l-a găsit pe Dumnezeu în inimă, Dragoș Vinereanu a spus „Da, acolo e, în inimă. Tot ceea ce simți, tot ceea ce ne înconjoară, toată această energie pe care noi o avem și o primim de undeva de sus sau de undeva de jos și o concentrăm asupra celorlalți, vine de undeva din inimă”.

„Doctorul de inimi” a vorbit despre cele șapte chackre, centrii energetici pe care corpul nostru îi are.

„Una dintre chackrele cele mai importante este cea de la nivelul inimii, chackra iubirii până la urmă. Modul în care noi comunicăm cu Universul, cu divinitatea, cu teluricul, pâmântul este prin inimă”, a spus Dr. Dragoș Vinereanu în podcastul „Altceva”.

Invitatul podcastului susține că avem această capacitate de a intui prezența lui Dumnezeu și poate că unii dintre noi, printr-o evoluție spirituală deosebită ajung să perceapă și lumea multidimensională.

Întrebat dacă rugăciunea inimii poate fi un antrenament pentru o inimă sănătoasă, Dragoș Vinereanu a spus „Bineînțeles! Din punct de vedere științific știm că aceste lucruri echilibrează energiile și inima este un organ extrem de energetic. Gândiți-vă că inima are circuite electrice în interiorul ei. Numai prin faptul că tot sistemul cardiac funcționează prin electricitate ne duce cu gândul că, într-adevăr, inima este un organ puternic energetic și toate moleculele din inimă sunt unice. Ele nu se mai regăsesc în alte organe”.

Urmărește integral podcastul pe canalul de Youtube.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Prof. Dr. Dragoș Vinereanu - Medic primar cardiologie
Dragoș Vinereanu este doctor în științe medicale, prorector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, șef al Secției de Cardiologie 2, în cadrul Spitalului Universitar de Urgență din București, președinte ales al Societății Române de Cardiologie și medic primar, ...
citește mai mult
Ce riscăm dacă luăm des laxative?
Ce riscăm dacă luăm des laxative?