Primele semne că ai nevoie de ochelari

Dr. chirurg oftalmolog Alina Gheorghe explică pentru CSID.ro care sunt primele semne că ai nevoie de ochelari.

Sănătatea ochilor este de neprețuit! În momentul în care ai nevoie de ochelari, ochii îți vor semnala acest lucru. Dr. chirurg oftalmolog Alina Gheorghe explică pentru CSID.ro care sunt primele semne că ai nevoie ochelari sau când este cazul să îi schimbi.

Semne că ai nevoie de ochelari

„Dacă dioptriile nu mai sunt cele corespunzătoare, începem să vedem în ceață, putem să avem senzație de ochi obosiți, dureri de cap sau vederi distorsionate”, explică Dr. chirurg oftalmolog Alina Gheorghe.

Din fericire, senzația de ochi obosiți poate fi reversibilă, mai ales că ea poate apărea în momentul în care ochii se concentrează pentru un timp mai lung asupra unei activități singurale precum statul în fața calculatorului și dispozitivelor mobile, dar și condusul îndelungat în condiții meteo instabile și cititul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Dr. Alina Gheorghe - Medic primar oftalmolog
Dr. Alina Gheorghe este chirurg oftalmolog la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București și predă la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila. Este doctor în științe medicale, șef lucrări și face parte, totodată, din board-ul Consiliului European de Oftalmologie și ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic primar oftalmolog
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult