Paul Brânzilă: Ce este Body Fly și cum ne ajută să slăbim

Body Fly poate fi practicat atât de copii, cât și de adulți. Mai mult, putem lucra orice grupă musculară și putem arde până la 500 de calorii.
  • Publicat:

Dacă nu te numeri printre iubitoarele de sport, mai ales dacă vorbim de aerobic sau fitness, îți prezentăm o variantă ceva mai ușoară, relaxantă, dar și distractivă care te ajută să-ți menții silueta, să slăbești și chiar să te tonifiezi. Este vorba despre Body Fly, despre care Paul Brânzilă, personal trainer, ne-a oferit mai multe detalii.

Body Fly, un sport versatil

”Body Fly reprezintă o alternativă versatilă a tot ceea ce înseamnă fitness și echipament fitness. El combină mișcări din yoga, pilates, din TRX, fitness, recuperare medicală, stretching. Având posibilitatea de a face o gamă variată de exerciții, putem face un antrenament care să ne ajute să conumăm exact ca atunci când lucrăm în sală. Împreună cu o alimentație corectă chiar putem slăbi”, ne povestește Paul Brânzilă.

Fiind un sport versatil, acesta poate fi practicat atât de copii, cât și de adulți sau chiar adulți în vârstă. Mai mult, putem lucra orice grupă musculară, iar într-o sesiune de Body Fly se pot arde undeva între 100 și 500 de calorii. Nu contează dacă ești începător sau nu, deoarece acest sport nu pune deloc accentul pe flexibilitate, ci pe tehnică, iar un instructor te poate direcționa către micșări care te pot ajuta din multe puncte de vedere.

”Ne oferă o gamă variată de exerciții, de la încălzire, la un antrenament riguros, puternic prin care putem arde calorii. Mai apoi stretching-ul și mai ales relaxarea corpului și minții. Este un sport în care executăm exerciții și de tonifiere și de postură. Mai versatil de atât, cu greu întâlnim”, ne spune Paul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult