Naştere naturală, cezariană şi teste genetice la viitorii bebeluşi VIDEO by CSID

Medicul primar ginecolog Ruxandra Dumitrescu explică beneficiile naşterii naturale, situaţiile care impun cezariana şi testele genetice care se pot face în timpul sarcini.

Naşterea naturală este cel mai sănătos mod de a aduce pe lume un copil. Aceasta are numeroase beneficii pentru bebeluş, iar mama se poate reface în timp scurt. În plus, naşterea naturală se poate face astăzi cu anestezie, ceea ce reduce mult durerea şi disconfortul.

Există însă situaţii medicale care impun naşterea prin cezariană, explicate în interviul video de medicul primar ginecolog Ruxandra Dumitrescu. Specialistul ne-a oferit câteva informaţii şi despre testele genetice care se pot face astăzi chiar din săptămâna 10 de sarcină, din sângele mamei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic primar obstetrică-ginecologie
Medic primar în obstetrică-ginecologie, Dr. Ruxandra Dumitrescu este recunoscută atât la nivel naţional cât şi la nivel internaţional pentru supraspecializarea în tratamentul infertilității cuplului. Experiența în aplicarea metodelor avansate de tratament al infertilității, profesionalismul ...
citește mai mult