Micul dejun sănătos dacă vrei să slăbești

Află ce trebuie să mănânci dimineața dacă vrei să slăbești!

Vrei să slăbești și să ai energie în prima parte a zilei? Ai grijă la ce mănânci la micul dejun. Există câteva opțiuni foarte sănătoase, aprobate de nutriționiști.

  • În primul rând, poți consuma ouă fierte sau omletă cu puțină pâine prăjită, o combinație bună de proteine, grăsimi și carbohidrați.
  • Poți alterna cu un iaurt cu bucățele de fructe proaspete sau cu nuci și semințe. Altă variantă extrem de accesibilă și simplu de preparat.
  • Dacaă vrei să ai un aport optim de fibre și să scapi de constipație, alege un terci de ovăz. Fierbe ovăzul cu puțină apă și combină-l cu lapte vegetal și fructe uscate.
  1. O altă variantă de mic dejun sănătos este o cutie de perluțe de brânză alături de câteva legume proaspete. Astfel, îți asiguri un aport optim de proteine și carbohidrati sănătoși. În plus, brânza cottage conține acid linoleic conjugat care accelerează metabolismul și te poate ajuta să slăbești.

Pentru informații despre nutriție, vă așteptăm și pe canalele noastre de youtube, insta și tik tok!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult