Laptele, unul dintre cele mai controversate alimente VIDEO BrulesBrocks

Laptele este unul dintre cele mai contriversate subiecte din dietă: în timp de unii nutriţionişti îl laudă, alţi specialişti sunt de părere că laptele consumat cu măsură sau sub forma lactatelor fermentate.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Suntem Beatrice şi Bianca, jurnaliste „Ce se întâmplă, doctore?”, pasionate de viaţă sănătoasă, la curent cu trenduri, studii, sfaturi de tot felul, intrigate de controverse, hotărâte să le dezbatem într-o manieră relaxată.

Explorăm argumente pro şi contra, decise să facem, pe cât posibil, lumină în tot acest ocean de informaţii despre sănătate, diete, sport şi frumuseţe.

Laptele este unul dintre cele mai contriversate subiecte din dietă: în timp de unii nutriţionişti îl laudă, alţi specialişti sunt de părere că laptele trebuie  consumat cu măsură sau sub forma lactatelor fermentate.

Ne delectăm cu un aliment extrem de popular cum este laptele şi-l punem sub lupă în emisiunea noastră, B rules, B Rocks!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult