Despre dieta ketogenică, slăbire şi vitamine cu Cristian Mărgărit VIDEO BY CSID

Cum alegem cea mai bună dietă? Este o întrebare care apare în acest sezon pe buzele tuturor celor care vor să slăbească. Variante de slăbire existe, iar una simplă, propusă de Cristian Mărgărit, consultant de fitness şi nutriţie, este să reducem aportul caloric zilnic cu 20 la sută.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Cum alegem cea mai bună dietă? Este o întrebare care apare în acest sezon pe buzele tuturor celor care vor să slăbească. Variante existe, iar una simplă, propusă de Cristian Mărgărit, consultant de fitness şi nutriţie este să reducem aportul caloric zilnic cu 20 la sută. Vom vedea că după un timp, începem să slăbim.

Însă există şi alte variante de diete de slăbire, dieta ketogenică fiind printre cele mai căutate la ora actuală. În acest context, aportul de fibre şi vitamine devine un subiect extrem de important, iar Cristi Mărgărit ne vorbeşte în interviul amplu despre câteva reguli care funcţionează cu brio în slăbire şi modelare corporală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult