Irina Reisler: cartea emoţionantă a slăbirii VIDEO By CSID

Irina Reisler descrie experienţa sa de slăbire, cea care a dus în final la pierderea a 50 de kilograme. Toată povestea este în cartea "De la 100 la 50 de kilograme: vreau, pot, fac, pentru că merit".
  • Publicat:
  • Actualizat:

De-a lungul timpului, povestea de slăbire a Irinei Reisler a inspirat multe persoane să-şi schimbe stilul de viaţă, atât prin puterea exemplului, dar şi prin sfaturile şi recomandările în ceea ce priveşte dieta. În urmă cu 17 ani, Irina Reisler se angaja într-o luptă cu kilogramele, iar după un an, vedeta TV pierduse 50 de kilograme.

Toată această experienţă de viaţă i-a relansat cariera şi a venit în sprijinul multor persoane cu kilograme în plus care s-au mobilizat, şi-au învins slăbiciunile şi au rezistat cu brio în faţa tentaţiilor pentru a câştiga lupta cu kilogramele în plus.

Fiecare zi în această luptă este o bătălie câştigată, iar emoţiile, efortul, disciplina şi exersarea voinţei sunt inerente acestui demers. Toate acestea şi o mulţime de alte gânduri şi trăiri sunt cuprinse în cartea „De la 100 la 50 de kilograme: vreau, pot, fac, pentru că merit” pe care Irina Reisler o lansează pe piaţă la începutul lunii octombrie. Am stat de vorbă cu Irina Reisler în interviul video despre tot ceea ce a presupus această luptă cu kilogramele şi despre cum îi poate ajuta experienţa sa, descrisă în carte, pe toţi cei care vor să-şi atingă greutatea ideală!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult