Dr. Ovidiu Grecu: chirurgia estetică responsabilă VIDEO

Chirurgia estetică responsabilă ar trebui să împiedice pacienții care recurg la intervenții nepotrivite de dragul de a atinge tinerețea fără bătrânețe.

Simetria chipului, pielea catifelată și fermă, lipsa ridurilor, pe scurt, atuurile tinereții sunt ceea ce-și doresc femeile, mai ales după o anumită vârstă. Însă unele dintre ele insistă să li se facă neapărat intervenții care nu li se potrivesc. Aici intervine arta chirurgului care practică chirurgia estetică responsabilă, spune Dr. Ovidiu Grecu, chirurg estetician cu peste 24 de ani de experiență în chirurgia plastică și estetică, cu peste 6000 de intervenții chirurgicale și estetice. Un interviu video care spune adevărurile din industria chirurgiei estetice.

Ce este chirurgia estetică responsabilă

Din experiență proprie, medicul estetician consideră că discuțiile cu pacienta, pentru a afla ce își dorește aceasta, sunt foarte importante. Așa cum sunt și așteptările realiste ale acesteia, dar și chirurgia estetică responsabilă practicată de chirurg. În interviul video, Dr. Ovidiu Grecu explică de ce anumite paciente sunt nemulțumite, când prea multe intervenții, chiar sunt prea mult, când e momentul să accepți că timpul trece, nu-l poți șterge de pe față și, mai presus de orice, care sunt limitele injectărilor sau laserului. Pacienta ar trebui să înțeleagă că, cel mult, poți ca prin astfel de proceduri – injectări, microneedelling, laser – să pari un pic mai odihnită, mai relaxată. În niciun caz vizibil întinerită.

Injectări versus laser

Medicul estetician Ovidiu Grecu explică ce presupun injectările cu botox, acid hialuronic sau microneedelling-ul cu cocktailuri antiaging versus procedurile laser. Care sunt beneficiile fiecărei proceduri în parte și când se poate apela la ea, vă spune Dr. Ovidiu Grecu, chirurg estetician, într-un interviu marca Ce se întâmplă doctore.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Ovidiu Grecu - Medic Primar Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva
Dr. Ovidiu Grecu, cu peste 24 de ani de experiență, este specialistul Clinicii Zetta în Chirurgia Estetică a Sânului și Chirurgia Secundară a Sânului. Dr. Ovidiu Grecu are o experiență de peste 24 de ani în chirurgia plastică și estetică, cu peste 6000 de intervenții chirurgicale ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic Primar Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult