Dr. Ovidiu Grecu: tratamentul cearcănelor VIDEO by CSID

Cine nu s-a trezit cu cearcăne vineţii sau pungi inestetice sub ochi? Cred că toţi am trecut printr-o asemenea fază în viaţa noastră. Cine nu a încercat celebrele felii de castraveţi sau lingura de metal ţinută în frigider şi aplicată pe pleoape? Ce facem, însă, când un incident izolat cauzat poate, de o alimentaţie dezechilibrată sau de mai multe nopţi nedormite, se permanentizează şi ne trezim în fiecare dimineaţă cu cearcăne?

Am avut o discuţie interesantă cu Dr. Ovidiu Grecu, medic primar chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă despre ce înseamnă cercănele, de câte tipuri sunt, ce le cauzează şi tratamentul eficient al acestora: de la injecţiile cu acid hialuronic sau grăsime proprie până la laser sau microneedeling cu substanţe care oferă volum, dar şi despre afecţiunile pentru care cearcănele sunt un simptom. 

 

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Trucuri pentru a coace perfect vinetele
Trucuri pentru a coace perfect vinetele
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex