Cum să scapi de cearcăne în doar 10 minute

Pe zi ce trece observăm cum cearcănele devin tot mai adânci şi nici măcar un somn odihnitor nu le poate ameliora. Iată soluţia!
  • Publicat:
Cum să scapi de cearcăne în doar 10 minute
FOTO: 123rf.com / Cum să scapi de cearcăne în doar 10 minute
Din ce în ce mai mult petrecem mai multe ore în faţa calculatorului şi a ecranelor telefoanelor mobile, iar asta nu o spunem noi, ci statisticile. De cele mai multe ori, acest obicei ne oboseşte privirea şi ne afectează sănătatea şi aspectul pielii din jurul ochilor. De la un an la altul putem observa cum cearcănele se adâncesc, iar produsele din comerţ nu pot combate acest efect. Soluţia? Medicul estetician.
 
Din fericire, pentru că ştiinţa medicală avansează rapid, în prezent ne putem bucura de numeroase metode minim invazive cu rezultate excepţionale. Medicul estetician Iancu Morad explică în ce mod putem atenua rapid, în doar 10 minute, cearcănele adânci care nu dispar nici după un somn odihnitor.
 
“Foarte mulţi oameni, indiferent de vârstă, se confruntă cu această problemă. Fie că cearcănele sunt ereditare, fie datorate înaintării în vârstă, soluţia este de a umple volumul pierdut cu acid hialuronic. În acest mod, faţa se întinde şi se garantează astfel o reîntinerire de cel puţin 7-8 ani”, explică medicul estetician Iancu Morad.
 
Procedura de augmentare cu acid hialuronic este nedureroasă, nu implică riscuri şi are rezultate spectaculoase, vizibile imediat.
 
“Folosim acid hialuronic, aceasta fiind o substanţă naturală care se găseşte în corp. Riscul de complicaţii este foarte scăzut. Este însă important şi recomandat  să apelaţi de fiecare dată la un medic cu experienţă. Tratamentul se desfăşoară sub anestezie minimă. Folosim foarte puţin anestezic care este premixat în acidul hialuronic. Se foloseşte un ac puţin mai lat, astfel încât trauma ţesutului este minimă. Procedura este una rapidă, nu durează mai mult de 10 minute, iar rezultatul este vizibil imediat”, explica medicul estetician. 
 
Efectul acestei intervenţii este de lungă durată, acidul hialuronic injectat urmând a fi resorbit de organism într-o perioadă de până la 10 luni.
 
“Rezultatul se menţine în jur de 8-10 luni, dar această perioadă poate să difere de la o persoană la alta, în funcţie de organism”, adaugă specialistul.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Alergia la ambrozie: diagnostic și tratament