Dr. Mihaela Bilic: slăbirea este obsesie VIDEO MARIUS TUCĂ SHOW

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic explică motivele îngrăşării în această epocă şi de ce slăbirea a devenit o obsesie în ultimii zeci de ani.

În ultimii ani, slăbitul a devenit o obsesie, iar medicul nutriţionist Mihaela Bilic a explicat în emisiunea „Marius Tucă Show” care este cauza acestei situaţii.

“Slăbitul este o consecinţă firească a faptului că trăim într-un mediu cu o supraofertă alimentară la care nu ştim să-i facem faţă. Noi nu avem din construcţie niciun fel de mecanism, organ, instrument prin care să ne protejăm şi să stăm la distanţă de mâncare, să nu o vrem, să nu o iubim, să nu ne placă, să nu o mâncăm. Şi atunci, în acest context, noi nu ştim să facem faţă mâncării când trăim în abundenţă. Ştim foarte bine să ne descurcăm când nu avem ce să mâncăm. Culmea, avem tot felul de mecanisme, organismul ştie să facă glucoză din orice, eh, în schimb beleaua este când suntem înconjuraţi de bunătăţiuri şi când suntem înconjuraţi de mâncare toate simţurile noastre se activează şi o vrem”, a susţinut Mihaela Bilic. Mai multe despre obsesia slăbituli puteţi afla din materialul video!

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața